Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 63. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Sonunda Camları Açıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 63. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Sonunda Camları Açıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 63. yeni bölümüyle 22 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, önce doktor hanımla görüşmeyi kabul etmez. Gülben’in hamile olduğunu öğrenince ertesi gün onunla konuşmayı kabul eder. Biraz onun yanında rahatlar gibi olur. Ama evden yine çıkamaz. Gülben’in bebeğine patik örer ve doktor hanımla ikinci kez görüşmeyi kabul eder. Han, Ceylan’ın kendisini aldattığını düşünüp onu takip eder. Kötü bir şey yapmamak için Anıl’dan kendisini dışarı çıkartmamasını gerekirse kazan dairesine kapatmasını ister. Masumlar Apartmanı 63. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, sonunda camları açıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Sonunda Camları Açıyor!

Masumlar Apartmanı 63. bölüm 1. fragmanında; Hikmet, Neriman’a bir fotoğraf gösteriyor. Safiye, Umut isimli bir bebeği hatırlıyor. Doktor hanım onu zor sakinleştiriyor. Safiye girip yıkanmaya başlıyor. Doktor hanım onun yanına gidip onun çok temiz olduğunu söylüyor. Safiye, camları açıp dışarıya bakıyor. Karşısında Naci’yi görüyor. Naci, onun iyi olduğunu görünce rahatlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 63. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 62. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanımla görüşmeyi kabul etmeyen Safiye, kendisini yine eve kapatır. Gülben ona, hamile olduğunu ve ona ihtiyacı olduğunu söyler. Onu duyunca kapıyı açıp Gülben’i tebrik eder. Han, Ceylan’ın kendisini aldattığını düşünüp sürekli onu takip edip gizlice evine girer.

Doktor hanım gittikten sonra Han, ablasının yanına gidip onunla dertleşir. Ona Ceylan’ın hayatında başka birinin olduğunu söyler. Safiye’de, iyi olduğunu kendilerinden kurtulduğunu söyler. Ertesi gün doktor hanım yine gelir. Bu sefer Safiye onu içeri alır.

Doktor hanım ondan kahve ister. Başının çok ağrıdığını, kahve içmezse geçmeyeceğini söyler. Safiye, fincanları yıkamaya başlar. Annesinin hayali gelip onun sayılarını şaşırtmaya çalışır. Doktor hanım durumu anlayıp kendisi sayı saymaya başlıyor ve onun annesiyle konuşmasına fırsat vermez.

Safiye, doktor hanımın kahveyi beğendiğini ve içinde başının ağrısının geçtiğini duyunca çok sevinir. Doktor hanım onu biraz olsun rahatlatır. Gülben, Esat’la birlikte bebeklerinin kalp atışını duymak için doktora gider. Daha sonra hamile olduğunu açıklamak için herkesi bir araya toplayıp hamile olduğunu açıklar.

Hikmet, torunu olacağı için çok mutlu olur. Onların birlikte yemek yeyip sohbet ettiklerini duyan Safiye kapıya gelir. Ama kendisinin kirli olduğunu söyleyip içeri girmez. Gülben’in bebeği için patik örmeye başlar. Naci ise, Anıl’ın otel odasından Safiye’nin iyi olduğunu görmeye çalışır.

Han, Naci’yle konuşur. Ondan, ablası iyi olsa dahi eve dönmemesini ister. Naci, döneceğini söyler. Doktor hanım yine Safiye’yle konuşmaya gelir. Safiye, bu sefer ona kahve yapmaz. Patikleri gören doktor hanım Gülben’in bu hediyeye çok sevineceğini söyler.

Safiye ise, o hediyeyi vermeyeceğini kendisinin uğursuz olduğunu, uğursuzluğunu o bebeğe de bulaştıracağını söyler ve doktor hanıma onu kendisinin öldürdüğünü söyler. Safiye, annesini mi kasteder. Yoksa Naci’yi mi? Doktor hanım bir şey anlayamaz.

Masumlar Apartmanı 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Gittikçe Kötüleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler