Ana SayfaDizilerOğlum 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Tuğrul İrfan'dan Şikayetçi Oluyor!

İlgili Postlar

Oğlum 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Tuğrul İrfan’dan Şikayetçi Oluyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efe, rüyalarında Kaan’ın annesini görüyor. Ondan özür dilemek için evden kaçıyor ve gidip ona çiçek topluyor. Melike, onun ellerinin titrediğini görünce Efe’yi eve alıyor ve ona o günle ilgili sorular soruyor. Adli tıp sonucuna göre Kaan’ın, ağaçtan düştüğü ama sonrasında boğularak öldürüldüğü anlaşılıyor. Bu durum yine Efe’yi zanlı durumuna düşürüyor. Melike ile İrfan, Tuğrul ile Zeynep’in fotoğrafını bastırıp adalet arayışına başlıyor. Oğlum 8. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Tuğrul, İrfan’dan şikayetçi oluyor.

Tuğrul İrfan’dan Şikayetçi Oluyor!
Oğlum 8. bölüm 1. ön izlemesinde; Tuğrul, duvarlarda kendisi ile Zeynep’in fotoğraflarını görünce öfkeden deliye dönüyor ve soluğu emniyette alıyor. Sedat komiserin karşısına çıkıp, İrfan’a hakaretler edip ondan bu rezilliği durdurmasını o fotoğrafları hemen toplattırmasını istiyor. Sedat ona, kendisinin zabıta olmadığını avukatıyla bu işi halletmesini istiyor. Demet, Tuğrul’un öfkesini kontrol edemediğini anlıyor.
İşte Oğlum 8. bölüm 1. ön izlemesi…
https://twitter.com/i/status/1506742564220805128
OĞLUM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?
Tuğrul ile Zeynep, Efe’yi gidip hapishaneden çıkartıyor. Eve geldikten sonra Efe, banyo yapmak istiyor. Onun uzun süre banyodan çıkmadığını gören Zeynep içeri giriyor. Efe’nin, hayal gördüğünü hapishanedeki çocukların kendisinin üzerine böcek atacağını sayıklıyor. O gece Efe, balkon kapısını kapattırmıyor.
Anneannesinin telefonundan kendisiyle ilgili haberleri okuyor ve karakolda karşılaştığı ağlayan kadının Kaan’ın annesi olduğunu anlıyor. O gece Melike’nin yanına geldiğini ve oğlunun topladığı çiçekleri vermesini istediğini, onun kendisini kıskandığını görüyor. Bağırarak uyanınca Zeynep, oğlunun yanında yatıyor.
Ertesi gün Efe, balkondan aşağı inip evden kaçıyor. Kaçarken bacağından yaralanıyor. Kaan’ın çiçek topladığı yere gidip çiçek topluyor ve Melike’nin kapısını çalıyor. Melike, önce ondan hemen gitmesini istiyor. Sonra Efe, çok üzgün olduğunu ondan özür dilediğini, o çiçeklerin Kaan’ın topladığı çiçekler olduğunu söyleyip ona çiçekleri uzatıyor.
Melike, Efe’nin ellerinin nasıl titrediğini görünce onu içeri alıyor. Ayağını pansuman edip sarıyor. Ona, oğlunun öldüğü gün ile ilgili sorular soruyor. Efe, Kaan’ın annesi hakkında kendisine anlattıklarını ona anlatıyor. Melike, oğlunu görmüşcesine mutlu oluyor. O sırada içeri İrfan ile kızı geliyor.
Melike, Efe’yi arkasına alıp onun korktuğunu söylüyor. İrfan, ona bir şey yapmayacağını söylüyor. Melike, onu eve yalnız göndermek istemiyor. Zeynep’i arayıp oğlunun yanında olduğunu söylüyor. Zeynep, Tuğrul, Sedat ve Demet’le birlikte Efe’yi almaya gidiyor. Melike ile İrfan, ailenin tepkisiyle karşılaşıyor.
Ceren, dayanamayıp Tuğrul’a tokat atıyor. Zeynep, oğlunun yarasını Melike’nin pansuman ettiğini duyunca mahcup oluyor. Sedat, adlı tıptaki arkadaşıyla konuşup Demet’in yanına geliyor. Kaan’ın bacağında çatlak olduğunu, düşünce ölmediğini ancak nefessiz kalarak öldüğünün anlaşıldığını söylüyor.
Melike, Efe’ye değil ailesine kızdığı için parmağındaki yüzüğü bozdurup onların fotoğraflarını basıp adalet aramak için duvarlara yapıştırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler