Ana SayfaDizilerSadakatsiz 54. Bölümü Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Derin'i Çıldırtmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 54. Bölümü Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Derin’i Çıldırtmayı Başarıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 53. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya’nın planları tıkır tıkır işliyor. Volkan, Derin’e değil Asya’ya inanıyor. Asya, doğum günü için Volkan’ın kendisine 60 bin dolarlık gerdanlığı almasını sağlıyor. Derin, Volkan’ın kendisine aldığı hediyeyi öğreniyor. Bunu öğrenen Volkan, ona da bir gerdanlık alıyor. Ama Derin, o gerdanlığın kendisine alınmadığını anlıyor. Volkan, Asya’nın Aras’la buluşacağını düşünüp İstanbul’a gidiyor. Peşinden Derin’de oraya gidiyor ve Asya’nın boynunda o pahalı gerdanlığı görüyor. Asya, Derin’i çıldırtmayı başarıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Derin’i Çıldırtmayı Başarıyor!

Sadakatsiz 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, Asya ile Volkan’ı yarı çıplak bir vaziyette yakaladıktan sonra kocasını dinlemeden evden çıkıp gidiyor. Volkan, Derin’in peşinden gidip onunla konuşuyor. Derin’i alıp eve dönüyor. Onun anlatmalarından Asya’nın bu olayı planladığını düşünüyor. Asya, bunu düşünüp Ali’nin anahtarını Derin’in odasına koyduruyor.

SADAKATSİZ 53. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan’ın kafası karışıyor. O kapıyı Asya’nın açık bıraktığına inanamıyor. Ama yinede ona soruyor. Asya, Ali’nin anahtarının kaybolduğunu, Derin’in o anahtarı alıp içeri girdiğini söylüyor. Bu arada Gönül, Asya’nın vakıf başkanı olmasından sonra hastanenin yönetimini almak istiyor ve Volkan’dan imza alıyor.

Volkan, Derin’i arayıp annesinin yaptıklarını anlatıyor. Derin gidip, annesine böyle yaparak Asya’nın kendisiyle uğraşmasını sağladığını söyleyip ona çok kızıyor. Gönül’ün sözlerinden sonra Volkan, kendi üzerine bir çok arazi alıp geçiriyor. Asya, Volkan’ın telefonlarını açmıyor. Ali, babasıyla görüşüp annesinin Derin yüzünden onunla arasına mesafe koymak istediğini söylüyor.

Asya’nın doğum gününe iki gün kala, kuyumcu Asya’nın isteğiyle Volkan’ı arıyor. Ona Asya’nın beğendiği gerdanlığın geldiğini söylüyor. Volkan, kuyumcudan Asya’yı aramamasını o gerdanlığı kendisinin ona alacağını söylüyor. Volkan gidip, 60 bin dolarlık gerdanlığı alıyor. Onun kuyumcudan çıktığını gören Cavidan hemen Derin’i arıyor.

Derin, hemen kuyumcuya gidip kocasının kendisine ne aldığını soruyor. Kuyumcu gerdanlığı Derin’e gösteriyor. O da Volkan’a bir hediye alıp ayrılıyor. Volkan, Derin’in gerdanlık aldığını öğrendiğini anlayınca gidip ona da 3 bin dolarlık bir gerdanlık alıyor. Akşam, yemeğe çıkmak için Volkan’la Derin buluşuyor.

Volkan, Asya’nın kalacağı odanın Aras adına rezerv edildiğini öğrenince Derin’e hediyesini verip ona şantiyeye gitmek zorunda olduğunu söyleyip çıkıyor. Derin, gördüğü gerdanlığın o olmadığını anlayıp Volkan’ın İstanbul’a gittiğini anlıyor. Peşinden o da İstanbul’a gidiyor. Volkan, otelde Asya’yı buluyor ve ona aldığı gerdanlığı hediye ediyor.

Asya, gerdanlığı boynuna taktıktan sonra biriyle buluşacağını söyleyip Volkan’ın yanından ayrılıyor. Çıkarken kapıda Derin’le karşılaşıyor. Ona işinin zor olduğunu, hep Volkan’ı aradığını ve takip ettiğini söyleyip boynundaki gerdanlığı onun görmesini sağlıyor.

Sadakatsiz 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’i Öldürmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler