Ana SayfaDizilerSadakatsiz 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin'i Öldürmek İstiyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’i Öldürmek İstiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 53. yeni bölümüyle 23 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, Aras’tan ayrılır ve kendisiyle uğraşan kim varsa hepsinden intikam almak ister. Derya’yla konuşup bu sürede kendisine yardım etmesini ister. O da kabul eder. Volkan, Derya’dan Asya’nın Aras gittikten sonra onunla aralarındaki engelin kalktığını düşündüğünü öğrenir. Asya, bir plan yapıp Volkan’la evde yalnız görüşür. Derya, onların yalnız olduğunu Derin’e söyler. Oraya giden Derin, Asya ile Volkan’ı yarı çıplak yakalar. Sadakatsiz 53. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Derin’i öldürmek istiyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Volkan Derin’i Öldürmek İstiyor!

Sadakatsiz 53. bölüm 1. fragmanında; Asya, intikamını daha da sertleştiriyor. Volkan’ın, Ali’nin kaybettiği evin anahtarını Derin’in, çekmecesinde bulmasını sağlıyor. Elde ettiği prestiji ve gücü kaybetmemek için Derin’i öldürmek istiyor. Derin’i, küvette boğup ondan kurtulmak istiyor. Ama bunu yapabiliyor mu bilemiyoruz…

İşte Sadakatsiz 53. bölüm 1. fragmanı….

 

SADAKATSİZ 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya Selçuk ile Nil’in düğününe gelince Volkan’ın gözleri parlar. Gönül, Asya ile Aras’ı ayırdığı için mutlu olur. Derin ise, Asya’nın dönmesiyle yine kıskançlık krizlerine girmeye başlar. Düğünden sonra Asya, Derya’yla konuşur. Ona, bu şehirden kendisiyle uğraşanları tek tek göndereceğini söyler.

Derin deliyse akıl hastanesine, Volkan suçluysa hapse gireceğini söyler. Derya, Asya’ya yardım etmeyi kabul eder. Bu arada Aras’ın gitmesiyle birlikte Gönül onun hastane hisselerini satın alır. Derin, Asya’nın kalmasını sağlayan annesine çok kızar. Onu hastaneden bir an evvel kovmasını ister.

Gönül kızına biraz öz güvenli olmasını zamanla her şeyin olacağını söyler. Derin Ceren’le konuşmaya hastaneye gider. Orada Asya’yı görüp ona sataşır. Asya, Işıl’ın her şeyi Gönül hanımın anlatmasını istediğini söyler. Derin gidip okulda Işıl’ı bulur. Ona bundan sonra o evde neler oluyorsa annesine değil kendisine anlatmasını ister.

Işıl, ikili oynar. Onlarla ne konuşuyorsa gelip Asya’ya anlatır. Vakıf başkanlığı için Gönül’ün adaylığını koyacağını öğrenen Asya, kendisi de adaylığını koyar. Seçim gününe kadar Gönül’ün bu durumdan haberi olmaz. Asya kazanmasın diye vakfa büyük bir bağışta bulunur.

Derin, Volkan’ın Asya’dan gözlerini ayıramadığını anlar. Geceye Volkan’ı kıskandırmak için Onur’u davet eder. Volkan, Derin’in yanında Onur’u görünce çok kıskanır ve karısını alıp hemen geceyi terk eder. Ona bir daha Onur’dan uzak durmasını ister. Asya, vakıf başkanlığına seçilir. Gönül, bu duruma oldukça bozulur.

Derya Volkan’a, Asya’nın İngiltere’ye gitmeyi düşündüğünü söyler. Volkan hemen Asya’yı arayıp onunla konuşmak istediğini söyler. Asya, Ali’yi Derya’yla birlikte Derin’e gönderir. Derin, Volkan’ın Ali’nin yanında olacağını zanneder. Derya’dan Asya’yla Volkan’ın evde yalnız olduklarını öğrenip evden fırlar.

Volkan geldikten sonra Asya, kapıyı aralık bırakır. Onunla konuşmaya başlar ve özellikle üzerine şarap döküp gömleğini çıkartmasını sağlar. Derin gelip onları yarı çıplak bir vaziyette görür.

Sadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’ı Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler