Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 4. haftanın 2. takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar haftanın 2. takım oyununu alabilmek için yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın 2. takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 3. eleme adayını belirledi. Dördüncü eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 4. haftanın 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 4. Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 4. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 4. haftasında 2. takım oyununda takımlar, ilk oyun için mücadele etmek için mutfağa girdi. Şefler takımlardan Türkiye’de yapılan kahvaltı çeşitlerinden oluşan bir menü verdi. Mavi ve kırmızı takım, haftanın 2. takım oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

TAKIM OYUNU!

Haftanın 2. takım oyununda şefler yarışmacılardan kahvaltı çeşitleri yapmalarını istedi. Mavi ve kırmızı takım kaptanları, ürünleri yarışmacıları arasında paylaştırıp verilen süre içinde ürünleri yetiştirmek için büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler her iki takımın yaptıkları ürünlerin tadımlarını yaptı ve en başarılı tabakları yapan takımı belirledi. Mavi takım haftanın 2. dokunulmazlık oyununu da kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Zaten iki yarışmacısı eleme potasında olan takım, kaküle ürünüyle en yaratıcı yemeği yapabilmek için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi ve en başarılı tabağı yapan Yağız, günün bireysel dokunulmazlığını kazanmış oldu.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yağız, 3. eleme adayı olarak Fatmanur’un ismini verdi. 4. eleme adayı ise takımın verdiği oylarla belirlendi. Oylama sonucunda Barış ile Melih eşit oy aldı. Karar takım kaptanı olan Barış’a kaldı. Barış ise, oyunu kendisinden yana kullanıp 4. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın 3. oyunu her hafta olduğu gibi yine başka bir şehirde oynanacak. Ekip bu hafta haftanın son takım oyununu Balıkesir’de oynayacak. Yöreye ait yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sunacak.

MasterChef 4. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler