Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 4. Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 4. haftanın takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar düello şeklinde verilen balık ürünleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 4. haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 4. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 4. Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 4. haftasında ilk takım oyununda takımlar, ilk oyun için mücadele etmek için mutfağa girdi. Şefler takımlara balık ürünleri verip kaptanların seçtiği oyuncular ile düello etmesini istedi. Kaptanların seçtiği yarışmacılar seçilen rakipleriyle en yaratıcı balık ürününü yapmak için kıyasıya mücadele etti.

TAKIM OYUNU!

Haftanın ilk takım oyununda Mavi takım kaptanı Büşra ile Kırmızı takım kaptanı Barış, düello için şeflerin sunduğu balık ürünü için düelloları belirledi. Verilen süre içinde her iki takımın yarışmacıları düello yaptıkları yarışmacılarla en iyi yaratıcı balık yemeğini yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin sonunda şefler yapılan yemeklerin değerlendirmesini yaptı. Gamze’nin yemeğinde kılçık çıktı. Onunla düello yapan Vural’ın yemeğinde ise pul çıktı ve bu iki yemek değerlendirmeye alınmadı. Takım oyunun sonunda Büşra’nın takım kaptanlığını yaptığı mavi takım haftanın takım oyunu kazandı.

HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mavi takım, 4. haftanın ilk galibiyetini aldı. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık oyunu için Mehmet şef kendi yaptığı tabağı yarışmacılara sundu. O tabağın tüm inceliklerini anlatıp onlardan bu tabağa en yakın tabağı yapmalarını istedi. Verilen süre içinde kırmızı takım yarışmacıları en iyi tabağı yapmak için yarıştı.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Verilen sürenin sonunda şefler, yarışmacıların yaptıkları tabakları değerlendirip en iyi tabağa yapan yarışmacının Metin olduğunu belirledi, Metin, en iyi tabağı yaparak günün dokunulmazlığını aldı. Eleme adayı olarak Vural’ı seçti. Vural, ilk eleme adayı oldu ve kinci elem adayı oylarla belirlendi.

Kırmızı takım yarışmacıları kendi aralarında oylarını kullandı ve en çok oyu alan yarışmacı, henüz bu hafta yedeklerden takıma giren Atike seçildi. Böylelikle haftanın birinci ve ikinci eleme adayı belirlenmiş oldu. Atike ile Vural, haftanın eleme adayları oldu.

MasterChef 2022’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler