Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güneş Elif'in Yanında...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güneş Elif’in Yanında Kendisini Güvende Hissediyor!

Atv’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Hakan’ın ölümüne neden olduğu için vicdan azabı çekiyor. Elif’e, Hakan’ın tazminatını ödemek istiyor. Ancak Elif, zor durumda da olsa onun bu teklifini kabul etmiyor. Çağatay, Elif’in Hakan’dan bir kızı olduğunu anlıyor. Ancak Dila, sevgilisi Yılmaz’la birlikte yaptığı oyunla abisinin bunu ispat etmesini engelliyor. Dila, özgürlüğünü elde edip şirkete gidiyor. Elif, Fırat’ın iş teklifini kabul edip onun yanına gidiyor. Dila, kızıyla şirkete karşılaşıyor. Bir Küçük Gün Işığı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Güneş, Elif’in yanında kendisini güvende hissediyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Güneş Elif’in Yanında Kendisini Güvende Hissediyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 3. bölüm 1. fragmanında; Elif, Fırat’ın teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Ümran, kızının kendisinden ne sakladığını anlıyor. Mehveç, Dila’nın fotoğraflarını görüp ondan evladına sahip çıkmasını istiyor. Güneş, Elif’in yanında kendisini güvende hissedip ondan ayrılmak istemiyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 3. bölüm 1. fragmanı….

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, Elif’in yanında Hakan’ın kızını gördükten sonra, o kızın Dila’dan olduğunu duşünmeye başlıyor. O kaza günü Hakan’ın ölümüne neden olduğu için kendisini affedemiyor. Elif’e, Hakan’dan kalan tazminatın verilmediğini öğreniyor ve hemen Sude’yi yanına çağırıyor. Ondan bunun sebebini soruyor.

Sude, suçu Faruk’un üzerine atıp onun işten kovulmasına neden oluyor. Elif, son bir işi için iş görüşmesine gidiyor. Ondan eli boş dönüyor ve işçilerinin maaşını nasıl ödeyeceğini düşünmeye başlıyor. Elif, tam işi almışken Hakan’ın telefonu çalıyor. Güneş’in annesi olduğunu anlayan Elif, hemen oraya giriyor.

Dila, abisiyle konuştuktan sonra Hakan’a hesap sormak için arıyor. Ancak telefona Elif çıkıyor ve ona Hakan’ın öldüğünü söylüyor. Dila, Yılmaz’ın yanına gidip onunla bir plan yapıyor. Sude, Dila’nın Yılmaz’ın yanına gidip onunla bir iş birliği yapmak istiyor.

Fırat, Hakan’ın tazminatını elden Elif’e gönderiyor. O ise bunu kabul etmiyor. Fırat, bu parayı ona elden vermek için yanına gittiğinde Güneş’in rahatsızlandığını görüp onu hastaneye götürüyor. Güneş’in, çileğe alerji olmasından onun Dila’nın kızı olabileceğini düşünüyor. Oradan ayrılıp Dila’yı, o eve götürüp delil arıyor.

Dila ise çoktan Yılmaz ile o evde, Güneş’e ait ne  varsa kaldırtıyor. Fırat, kız kardeşinden şüphelendiği için üzülüp, annesinin izni olmamasına rağmen ona bir cep telefonu hediye ediyor. Özgürlüğüne kavuşan Dila, şirkete gidiyor. Elf’te Fırat’ı arayıp onun iş teklifini kabul etiğini söyleyip onunla görüşmeye Güneş’le birlikte gidiyor. Orada Güneş, annesiyle karşılaşıyor ve ondan kaçmaya çalışıyor.

Bir Küçük Gün Işığı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Elif’e İş Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler