Ana SayfaDizilerPazartesi Dizileri 2022

İlgili Postlar

Pazartesi Dizileri 2022

Televizyon Ekranlarındaki Pazartesi Dizileri

2022 yılının başlaması ile Pazartesi Dizileri de ayrı bir hal aldı. Show TV’de yer alan Üç Kuruş ve Fox TV’de yer alan Yasak Elma hep ilk iki sırayı alan yapımlar olarak dikkat çekiyor, TRT 1’de ise Alparslan: Büyük Selçuklu ve son olarak TV8’de ise Survivor yarışması zirvede kalma mücadelesi veriyor.

Üç Kuruş:

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır. 19 bölüm yayınlanan dizi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Yasak Elma

Yasak Elma Dizisinin Kadrosuna Yeni Bir Oyuncu Dahil Oluyor
Yasak Elma Dizisinin Kadrosuna Yeni Bir Oyuncu Dahil Oluyor

Hayranlıkla ve her bölümü şaşkınlıkla seyredilen Yasak Elma dizisi yaklaşık dört ay önce FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayıp kısa bir zaman dilimi içerisinde elde ettiği başarı ile birçok yayıncının, kanal sahibinin ve hemen hemen her tür izleyicinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Dizinin konusu tam olarak belli değil ama ağırlıklı olarak aşk, entrika ve bol bol dedikodu dolu bir yapısı var. Seyircisini her bölüm hayrete düşürüyor ve entrika dolu dünyasına daha da bağlıyor.

 

Alparslan: Büyük Selçuklu


Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiği haberini alır. Anadolu’ya sefer emri verir. Sefere giden Selçuklu Meliklerine gizemli suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan’ı hiç ummadığı bir yere götürür. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan Türkmen kızı Akça’nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça’nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.
Başarılı dizi Alparslan Büyük Selçuklu’nun çekimleri, İstanbul’da gerçekleşiyor. Çekimler için Ani Şehri Vaspurakan Bölgesi’nin, Gazne Devleti’nin Büst şehrinin dekorları hazırlandı.

 

Survivor

Uzun yıllar devam eden fenomen yarışma Survivor pazartesi dahil haftada 5 gün yayınlanıyor, Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışmasıdır. Survivor formatı 1992’de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur, ülkemizde ise Acun Ilıcalı tarafından hakları satın alındı ve uzun yıllardır yayın hayatına devam ediyor. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler.

Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan “Sole Survivor” (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler