Ana SayfaDizilerBaba 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İlhan Büşra'yı Etkisine Alıp Onu...

İlgili Postlar

Baba 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İlhan Büşra’yı Etkisine Alıp Onu Öpüyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Baba, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanın yeni bölümünde; Kadir, evden ayrıldıktan sonra bir pansiyona yerleşiyor. Burak onu bulup onan şirkette hisse sahibi  ve yönetimde söz sahibi olduğunu söylüyor. Kadir, şirketi babasına bırakmayıp İlhan’ı araştırmaya başlıyor. Onun, nasıl kötü işlerin içinde olduğunu öğreniyor. İkili bir saunada yüzleşiyor. Baba dizisi 7. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. İlhan Büşra’yı, etkisine alıp onu öpüyor.

Baba 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir İlhan’ın Oynadığı Oyunları Öğreniyor!

İlhan Büşra’yı Etkisine Alıp Onu Öpüyor!

Baba 7. bölüm 1. ön izlemesinde; Hayatında kimseden hediye alamayan ve önemsendiğini hissetmeyen Büşra, İlhan’a gönlü kayıyor. Bunu nasıl yaptığını bilemese de İlhan’la buluşuyor. İlhan ona, aldığı tokayı takıp onu dudağından öpüyor. Büşra, İlhan’ın tuzağına mi düşecek?

İşte Baba 7. bölüm 1. ön izlemesi….

BABA 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, evi ter edip çıkıp gidiyor. Annesi oğlunu buluyor ve onunla konuşuyor. Kadir annesinden, babasıyla kötü olmamasını istiyor. Emin, işlerin içinden çıkamaz duruma geliyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Bu durumu Kadir öğreniyor. Şirketin müdürü Kadir’i bulup ona, şirkette babasının emriyle hisseleri ve söz sahibi olduğunu söylüyor.

Emin, zor durumdayken Kadir, şirkete gidip babasının karşısına çıkıyor ve kendisinin de şirketin ortağı olduğunu söylüyor. Ona, Sevil’in elinin eline değmediğini, onun kedisini öyle yetiştirdiğini ve onun kendisinin hakkını yediğini bunun kul hakkına girdiğini söylüyor.

Kübra, ayağına olan şeyi kimseye söyleyemiyor. En sonunda bayılıp kalınca, hastaneye kaldırılıyor ve ayağı kangren olmaktan son anda kurtarılıyor. Kadir, ilhan’la hesaplaşmak için elinden geleni yapıyor.

Onun babasının nasıl bir iş yaptığını öğreniyor. Aslında bu hareketleri babasının yatırdığını öğreniyor. Ahmet, Kadir’in evden gitmesiyle Kübra’ya şiddet uyguluyor. Ona hiç birlikte olmadıklarını kimseye söylememesini istiyor. Ahmet, gidip eczaneden ilaçlar alıp  Büşra’nın yanına gidiyor.

Büşra, artık dayanamıyor ve annesine Ahmet’in kendisine ettiği eziyetleri bir bir anlatıyor. Emin, bunu da göz ardı ediyor. Tüm aileye tekne turuna çıkaracağını söylüyor. Tüm alile, tekne turuna katılıyor. Herkes, büyük bir eğlence içine girip boğaz turu yapıyor.

B arada, Emin’in, hafızası gidip geliyor. Kadir, gittiği saunada İlhan’la karşılaşıyor. İlhan, Kadir’e yukarıdan bakarak konuşsa da, onun beklemediği cevabı veriyor. Kadir ona, ailesinden ve kendisinden uzak durmasını istiyor. Eğer, uzak durmazsa yapacaklarını düşünü öyle karar vermesini istiyor.

Baba 6. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Kadir Şirkete Gidip İşinin Başına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler