Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nergis Polise Teslim Mi Olacak?

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nergis Polise Teslim Mi Olacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 14. yeni bölümüyle 25 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemal, Helin’e her şeyi anlatmak için buluşmaya gider. Nedret, Asiye’ye Amasya’ya gidip onun cinayetten polislerin aradığını öğrendiğini söyler. Asiye, hemen Cemal’i arayıp Helin’e konuşmamasını ister. Cemal, Helin’le konuşacak mi? Kaderimin Oyunu 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nergis, polise teslim mi olacak?

Cuma Dizileri 2021

Nergis Polise Teslim Mi Olacak?

Kaderimin Oyunu 14. bölüm 2. fragmanında; Cemal, son anda geri döner ve her şeyi itiraf etmekten vazgeçiyor. Nergis, Nedret hanımın tehditlerine dayanamayıp, annesine bir mektup yazıp polise evi terk ediyor.

İşte Kaderimin Oyunu 14. bölüm 2. fragmanı..

KADERİMİN OYUNU 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülsüm, Asiye’nin Cemal diye sayıkladığını gördükten sonra onların ilişkileri olduğunu düşünüyor. Sonra parçaları birleştirip bu durumdan emin oluyor. Asiye’ye, bir şey söyleyemiyor ama ona tavır alıyor. Harun, Zahide’nin bodrum kata indiğini görüp onu takip ediyor. Raif, Zahide’yi karşında görünce şaşırıyor. Zahide, kocasının başka bir kadınla olmadığı için mutlu oluyor.

Harun, Zahide’nin arkasından gittiği yerde Raif’in kumarhane işlettiğini görüyor. Hemen oğlundan orayı boşaltmasını istiyor. Raif, Zahide yüzünden babasına yakalandığı için karısına çok kızıyor. Eve geldikten sonra Harun, Raif’ten bunun hesabını soruyor. Raif, Mahir’in de bu durumu bildiğini söylüyor. Mahir, bildiğini ama onun kendisini tehdit ettiğini söylüyor.

Raif, Mahir’in çocuklarının ondan olmadığını bildiğini açıklıyor. Mahir, doğru olduğunu ama Asiye’nin küçük oğlunun babasını hiç görmediği için kendisini baba bildiğini onun için bu yalanı devam ettirdiğini açıklıyor. Harun, Raif’i affetmiyor. Raif, otelde kalmaya başlıyor. Gülsüm Asiye’ye, onunla Cemal’in ilişkisini bildiğini söylüyor.

Asiye, Gülsüm’e gerçekleri anlatmak zorunda kalıyor. Gülsüm, herkese gerçekleri anlatacağını söyleyince Asiye, Mahir’e gerçekleri anlatmaya söz veriyor. Cemal ile Helin, evliliğini kurtarmak için terapiye gidiyor. Cemal, doktorla konuştuktan sonra Helin’i daha fazla üzmek istemiyor. Ama Helin, Cemal’in olumsuz konuşmasına bile izin vermiyor.

Asiye, Cemal’le buluşup ona Gülsüm’ün gerçekleri bildiğini Mahir’e gerçekleri anlatacağını söylüyor. Cemal, gözünü kararttığını ve evliliğini bitirip onlarla birlikte yeni bir hayat kurmak istediğini söylüyor. Asiye ona, bunu göze alıp almadığını soruyor. O alacağını söylese de Asiye, ona güvenemiyor.

Nedret, Amasya’ya gidip Asiye’yi araştırıyor. Asiye’nin düzgün biri olduğunu, onun kocasının hayırsız olduğunu onu iki çocukla bir başına bırakıp gittiğini öğreniyor. Nedret, Asiye’nin evinde bir ceset bulunduğunu ve bunu polislerin araştırdığını söylüyor. Dönüşte Nedret, Cemal’le karşılaşıyor. Ona Asiye’yi sevdiğini ve artık oyunun bittiğini söylüyor.

Daha sonra Nedret, Asiye’yle konuşuyor ve onun bir adam öldürüp polisten kaçtığını öğrendiğini söylüyor.

Kaderimin Oyunu 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Oyuna Devam Etmek Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler