Ana SayfaDizilerBaba 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir İlhan'ın Oynadığı Oyunları Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baba 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir İlhan’ın Oynadığı Oyunları Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 6. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin, işlerin ağırlığıyla çok yorulur. O sırada Kadir içeri girer. Emin, Kadir’e eşyalarını toplamaya mı geldiğini sorar. O ise, iyice yerleşmeye geldiğini, onun ortağı olduğunu söyler. Vural, onun ve diğer çocuklarınında şirkette hisseleri ve söz hakkı verdiğini ona hatırlatır. Emin ise, oranın kendi dükkanı ve kendi kararı olduğunu söyler. Baba 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir, İlhan’ın ailesi üzerine oynadığı oyanları öğreniyor.

Baba 6. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Kadir Şirkete Gidip İşinin Başına…

Kadir İlhan’ın Oynadığı Oyunları Öğreniyor!

Baba 6. bölüm 2. fragmanında; Emin, çocuklarına sürpriz yapıp onları tekne turuna çıkarıyor. Ahmet, Büşra’yla zorla beraber olmak istiyor. Büşra, annesine Ahmet’in kendisine tecavüz etmeye çalıştığını, onun kocası da olsa kendisi istemeden bunun tecavüz olacağını söylüyor. Kadir, İlhan’ın ailesinin üzerine oynadığı oyunları öğrenip babasının kendisine baştan inanmasını istediğini söylüyor.

İşte Baba 6. bölüm 2. fragmanı…

BABA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Fazilet, kocasının kendisine Resmiye diye hitap etmesinden sonra onunla konuşmaz. Kadir’e, durumu anlatır. Hemen Kadir, babasının geçmişiyle ilgili araştırma yapmaya başlar. Resmiye’nin kim olduğunu bulmaya çalışır. Servet, İlhan’ın elinde fotoğrafları olduğu için geceleri uyuyamaz. Evden bile çıkmak istemez.

Kadir, sabaha kadar çalışıp İlhan’ın istediği borcu ödeyebilmek için çareler arar. Kar etmeyen süt fabrikasını satıp borcu ödemek ister. Bu durumu babasıyla konuşur. Ama Emin, abisinden kalan hiçbir malı sattırmayacağını, onların kendisine emanet olduğunu söyler.

İlhan, Servet’i yanına çağırıp ondan Kadir’in canını acıtacak bilgiler vermesini ister. Mecbur kalan Servet, Kadir’in sevdiği bir kadın olduğunu, onunla evlenmesine babasının müsaade etmediğini ama kardeşinin hapisten çıktıktan sonra Sevil’le görüşmeye başladığını söyler. İlhan, Sevil’in çalıştığı okula adamını gönderip müdüre hanıma para verip Sevil’i işten kovmasını ister.

Sevil, Kadir’den gelen güllerle mutlu olmuşken işten çıkarıldığını öğrenir. Ne yapacağını düşünürken İstanbul’dan bir iş teklifi gelir. Hem de müdür olarak. Kadir’e sürpriz yapmak için ona haber vermeden İstanbul’a gider. Emin, finans müdürünün yanına gidip İlhan’a borçları kadar çek yazmasını ister.

Çeki alıp İlhan’a verir. İlhan, Emin’e kendisinin onun çocukları gibi ödlek olmadığını söyler. Cansu, Kadir Can’ı baştan çıkartmak için Kübra’dan yardım ister. Karşılığında onu gizlice dışarı çıkarır. Görüntülenince tutuşmaya başlar. İlhan, Kübra’nın görüntülerini Servet’e gösterip görüntülerin kendinde kalacağını söyler.

Karşılığında gidip babasını Kadir ile ilgili doldurmasını ister. Servet babasına, Sevil’in paranın kokusunu alıp İstanbul’a taşındığını, Kadir’in Sevil’le görüştüğünü Sevil’in evlenip ayrıldığını ve bir de çocuğu olduğunu söyler. Emin, Sevil’in yanına gidip onun ailesine uygun biri olmadığı ve oğlundan uzak durmasını ister.

Eve geldikten sonra Ahmet’in başka bir odada yattığını gören Emin, ona karısıyla aynı odada yatmasını ister. Büşra, Kadir’den yardım ister. Kadir, babasına bunu yapmamasını Büşra’nın da onun evladı olduğunu söyler.

Emin’le Kadir, tartışmaya başlar. Kadir, babasının Sevil’le görüştüğünü anlar ve evi terk eder.

Baba 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büşra Babasından Kendisini Korumasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler