Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Normale Dönmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Normale Dönmeye Başlıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 63. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, seanslara devam ediyor. Neriman, bir ikizi olduğunu ve öldüğünü öğreniyor. Han, kendisini kazan dairesine kapatıyor. Bunu duyan Safiye, gidip kardeşini oradan çıkartıyor. Bayram ile Okşan, evleniyor. Doktor hanım ertesi gün yine geliyor ve Safiye’yi eski haline döndürmek için onun banyo yapmasını sağlıyor. Safiye, normale dönmeye başlıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Normale Dönmeye Başlıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin 64. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, doktor hanımla görüşmeye devam ediyor. Ona, Neriman’ın Umut isimli bir ikizinin olduğunu ve onun ölümüne kendisinin sebep olduğunu anlatıyor. Neriman, onların konuşmasını duyup bir ikizi olduğunu öğreniyor. Bunu kendilerinden sakladıkları için ailesini affedemiyor. Esra’nın evine gidip orada kalmaya başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI 63. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, kendisini kazan dairesine kapatıyor. Naci, onu oradan çıkaramayınca gidip durumu Safiye’ye haber veriyor. Safiye, gidip kardeşini oradan çıkartmayı başarıyor. Han da Neriman’ın bir ikizi olduğunu yeni öğreniyor. Gidip Neriman’la konuşup ona destek oluyor.

Hikmet, Neriman’ın yanına gidip kızına Umut’un fotoğrafını gösteriyor. Ona Safiye’nin kendisini onun katili olarak gördüğünü o yüzden Umut’tan ona bahsetmediklerini anlatıyor. Bayram ile Okşan, evlenmeye karar veriyor ve nikah hazırlıkları başlıyor. Gülben, hamileliği ile birlikte normal hayatına dönüyor

Safiye, Bayram ile Okşan’ın nikahına gidemiyor. Ama cama çıkıp onlara el sallıyor. Naci, onu otel odasından görüyor ve camları açtığı için çok mutlu oluyor. Anıl, Esra’yı annesinin saçlarını kaybettiği için affetmiyor. Esra, onun gönlünü almak için onu dansa kaldırıyor.

Naci, Safiye için klarnet çalıyor. Safiye de dinliyor. Daha sonra Naci, Safiye’nin kapısına gidip onunla oradan konuşuyor. Ona çok güzel olduğunu, kırmızı berenin de ona çok yakıştığını söylüyor. Naci’ye sakın o eve girmemesini o eve girenin öldüğünü söylüyor. Naci, Safiye’ye, onun için yaşayacağını söylüyor.

Ertesi gün doktor hanım yine Safiye’yle konuşmak için geliyor. Safiye ona, Umut’a nasıl baktığını, annesinin onlara bakmadığını anlatıyor. Kardeşlerine nasıl annelik ettiğini anlatıyor. Daha sonra doktor hanım Safiye’nin eski haline dönüp yine yemek yapmasını istiyor. Safiye, önce yıkanması gerektiğini söylüyor.

Doktor hanım sayarken Safiye, banyoyu temizleyip yıkanmaya başlıyor. Safiye, banyodan çıkmıyor ve onun biriyle konuştuğunu duyan doktor hanım içeri girmek zorunda kalıyor. Ona temizlendiğini artık durulanması gerektiğini söylüyor. Ona annesini dinlememesini söyleyip onu temizlendiğine inandırmayı başarıyor. Safiye, yıkandıktan sonra camı açıp Naci’ye gülümsüyor.

Masumlar Apartmanı 63. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Naci Safiye’ye Onun İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler