Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Elif'e İş...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Elif’e İş Teklif Ediyor!

Atv’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 2. yeni bölümüyle 12 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Dila’ya Hakan’dan bir çocuğu olup olmadığını sorar. Dila, Hakan’ın öldüğünden haberi olmadan onun abisine çocuğu olduğunu anlattığını düşünür. Fırat, Elif’e yardım etmek ister. Elif ise, Güneş’i bulamayınca onu kaybetmekten korkmaya başlar. Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, Elif’e iş teklif ediyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Fırat Elif’e İş Teklif Ediyor!

Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm 2. fragmanında; Elif, Güneş’i kaybettiğini zannedip çok korkuyor. Güneş bulunuyor ve Fırat, Elif’e iş teklifi ediyor. Fırat, Dila’yı alıp Hakan’la aşk yuvalarına götürüp ondan hesap soruyor. Dila ise, abisinin Hakan’la ilişkisini öğrendiği gün onun ölmesinin pek de tesadüf olamayacağını düşünüyor. Elif, Güneş’le birlikte iş teklifi için konuşmak için Fırat’ın yanına gittiğinde Dila, odaya giriyor. Güneş, annesiyle orada karşılaşıyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif, düğün organizasyonu işinde çalışır. Eşi Hakan ise, büyük bir şirkette çalışır. Elif, çocuğunun olmadığını öğrendikten sonra bir evlatlık almak için müracaatta bulunur. Hakan, iş gezisinden dönünce ona sürpriz yapmak ister. Fırat, yıllardır kayıp olan kız kardeşini her yerde arayıp bulamaz.

Elif’e, kocasının İstanbul’da kaza yaptığı haberi gelir. Önce Elif, bu habere inanmaz. Çünkü onun şehir dışında toplantıda olduğunu zanneder. Hastaneye gittiğinde kocasının öldüğünü ve yanında kızı olduğunu öğrenir. Çocuğun kendisinden olmadığını söylese de doktor, kız çocuğunun annesi olarak onun adının yazdığını söyler.

Kimliği gören Elif, çocuğun kendi kızı olarak göründüğünü anlayınca bir şok daha yaşar. Mecburen kızı alıp eve götürür. Sonra Hakan’ın başka bir telefonun olduğunu öğrenip oradan Güneş’in annesini bulmaya çalışır. Adının sadece Petek olduğunu öğrenir.

Fırat, Dila’nın nerede olduğunu bildiğini yazan bir mesaj alır. O adrese gittiğinde Hakan ile Dila’nın tartıştığını görür. Hakan’ı takıp edip onunla hesaplaşmak ister. Ama Hakan, kaza yapar. Elif, şirkete gidip Hakan’ın eşyalarına bakar. Ama oradan da bir ip ucu bulamaz.

Fırat, muhasebeye Hakan’ın aldığı tüm avansların silinmesini ve tazminatının karısına tam olarak verilmesini ister. Elif, Hakan’ın o kadınla yaşadığı evi bulur. Günlerce oraya gidiyor ve Hakan’ın bir çok borcu olduğunu öğrenir. Daha sonra Hakan’ın tazminatını istemek için şirkete gider.

Onun tazminatı olmadığını şirketten yüklü avans çektiğini öğrendikten sonra Güneş’le birlikte Fırat’ın yanına gider. Fırat, tazminatın tamamını alacağını söyledikten sonra Hakan’ın bir kızı olduğunu öğrenir. O kızın Dila’dan olabileceğini düşünmeye başlar.

Bir Küçük Gün Işığı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Güneş’i Kayıp Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler