Ana SayfaDizilerKardeşlerim 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla Kocasının Nasıl Öldüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla Kocasının Nasıl Öldüğünü Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 58. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;Berk’in yaralanmasından sonra Doruk, onun bu duruma düşmesinin kendisinin yüzünden olduğunu itiraf eder. Gönül, Orhan’ın Şengül’le görüşmesini istemediğini söyler. Akif, Ömer’i yalan söylemeye zorlayıp onun evini kendi eviymiş gibi gösterip onları kıskaca alır. Sevgi’nın oğlu Ahmet, eve dönüyor ve Ömer ile kardeşlerini evden kovar. Kardeşlerim 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayla, kocasının nasıl öldüğünü öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ayla Kocasının Nasıl Öldüğünü Öğreniyor!

Kardeşlerim 58. bölüm 2. fragmanında; Doruk ile Asiye, birlikte güzel vakit geçiriyor. Berk, iyileştikten sonra Doruk, annesine Berk’e gerçekleri anlattığını söylüyor. Ayla’da durumu öğrenip Akif ile Nebahat’ten hesap soruyor. Ömer, Rüya’nın tuzağına düşüyor. O anları gören Berk’in eline koz geçiyor.

İşte Kardeşlerim 58. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 57. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer ve kardeşleri, Sevgi hanımın kendilerine bıraktığı ev ve imkanlarla çok güzel bir hayat sürmeye başlar. Okulların açıldığı ilk gün Ömer, kardeşleriyle okula limuzinle gider. Çoğu öğrenci onu görgüsüzlükle suçlar. Ömer, yolda kendilerini durduran çiçek satan çocuklara bile paralar dağıtır.

İyice o zengin hayata adapte olan Ömer, okula merhaba partisi vermek ister. İsmail ona, sınırsız paraları ve kredileri olduğunu söyler. Ömer, okulun ilk gününde öğle yemeğinde Sushhi sipariş verip tüm öğrencilere dağıtır. Asiye, Ömer’in bu davranışlarını çok hoş karşılamıyor. Ama yine de bir şey söyleyemez.

Akif, sokaklarda kalıyor ve işportacılık yapmaya başlar. Kaldığı pansiyondan da kovulunca soluğu Suzan’ın yanında alıyor. Suzan onu, evden kovar. Bu sefer Nebahat’in evine gider. Onun evde olmadığını fırsat bilip bir güzel duş alıp karnını doyurur. Kapıya gelen kiralık ev arayan kişilere evi kiraya verip kaporasını alır.

O sırada Nebahat eve gelip Akif’i kovar. Akif ile Nebahat tartışırken Doruk eve geliyor ve onların tartışmalarını duyup şok olur. Annesinin Berk’in babasının ölümünde parmağı olduğunu öğrenir. Nebahat, oğluna olanları birbir anlatıp bu öğrendiklerini Berk’e anlatmamasını ister.

Doruk, duyduklarından sonra Berk’in yüzüne bakamıyor ve onunla arasına bir mesafe koyar. Berk, Doruk’un kendisinden uzaklaşmasına anlam veremez. Bu arada Şengül, hamile olduğunu Orhan’a anlatmaya karar verip yanına gider. Ancak, onun evlendiğini öğrenir.

Akif, Ömer’in zengin olduğunu öğrenip yanına gider ve ondan ortak olmak için para ister. O da parasının olmadığını söyleyince kolundaki saati gösterip ondan beş tane verse bu işi kurabileceklerini söyler. Ömer, Asiye’den gizli saatleri alıp Akif’e verir. Parti günü, saatlerin kaybolduğunu öğrenilir.

Ömer Asiye’ye, o saatleri kendisinin alıp Akif’le ortak olduğunu söyler. Asiye, bunu öğrendikten sonra evi terk eder. Ömer, partiyi dağıtır. Doruk, gerçekleri Berk’e anlattıktan sonra ikili arasında bir tartışma olur. Berk, Doruk’un kendisini itmesiyle kafasını çarpıp havuza düşer.

Kardeşlerim 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri Evden Kovuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler