Ana SayfaDizilerCumartesi Dizileri 2022

İlgili Postlar

Cumartesi Dizileri 2022

Cumartesi dizileri 2022 ne zaman?

2022 yılının cumartesi günleri gayet sakin ve huzurlu geçiyor sebebi ise rekabet daha az ve güçlü 2 dizi olması aynı zamanda cumartesi akşamları izleyiciler televizyon başında olmaktansa başka ortamlarda olmayı seçmeleri, cumartesi akşamı3 farklı kanalda 2 farklı dizi ve bir yarışma programı yayınlanıyor. TRT1’de Gönül Dağı, ATV’de Kardeşlerim, TV8’de Survivor, seyirci karşısında.

Gönül Dağı

Köprü Film imzalı, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök’ün yazdığı anadolu’nun tüm yörelerinden esintiler ve türkülerle evlere neşe ve huzur getiriyor, cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Gölü Dağı ailecek izlenen reyting rekortmeni ve büyük bir kitleye sahip. O sıcak, samimi, masum aile ve dostluklarını gösteren fenomen dizi cumartesi akşamına huzur saçıyor.
Bozkırda bir Anadolu masalı… Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı…Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı… Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir Gönül Dağı… Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, ilk bölümde izleyicilerin beğenisini kazanacak ekranlara kilitleyecek bir dizi… İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen.

 

Kardeşlerim

NG Medya imzalı, yönetmen koltuğunda Serkan Binici’nin oturduğu senaryosunu ise Gül Abus Semerc’’nin yazdığı dram, gençlik ve aşk temalı dizinin kitlesi oldukça güçlü ve sosyal medya da çok fazla ilgiyle takip ediliyor.
Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor. Cumartesi dizileri 2022

Kardeşlerim Dizisinin 35. Yeni Bölümü Ne Zaman
Kardeşlerim Dizisinin 35. Yeni Bölümü Ne Zaman

 

Survivor

Uzun yıllar devam eden fenomen yarışma Survivor pazartesi dahil haftada 5 gün yayınlanıyor, Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışmasıdır. Survivor formatı 1992’de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur, ülkemizde ise Acun Ilıcalı tarafından hakları satın alındı ve uzun yıllardır yayın hayatına devam ediyor. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler.

Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan “Sole Survivor” (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler