Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Sonunda Ailesiyle Aynı Masaya...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Sonunda Ailesiyle Aynı Masaya Oturuyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 64. yeni bölümüyle 29 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, seanslara devam eder. Neriman, bir ikizi olduğunu ve öldüğünü öğrenir. Han, kendisini kazan dairesine kapatır. Bunu duyan Safiye, gidip kardeşini oradan çıkartır. Bayram ile Okşan, evlenir. Doktor hanım ertesi gün yine gelir ve Safiye’yi eski haline döndürmek için onun banyo yapmasını sağlar. Safiye, normale dönmeye başlar. Masumlar Apartmanı 64. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, sonunda ailesiyle aynı masaya oturuyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Sonunda Ailesiyle Aynı Masaya Oturuyor!

Masumlar Apartmanı 64. bölüm 1. fragmanında; Doktor hanım Safiye’ye, o konuşanın annesi değil iç sesi olduğunu, radyo kısar gibi onun sesini kısabileceğini söylüyor. Safiye, müzik açıp, Gülben’le beraber evi eski haline getirmeye başlıyor. Safiye, ailesiyle birlikte nihayet aynı sofraya oturuyor. Gülben, bebeğinin kız olacağını açıklıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 64. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 63. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, doktor hanımla görüşmeye devam eder. Ona, Neriman’ın Umut isimli bir ikizinin olduğunu ve onun ölümüne kendisinin sebep olduğunu anlatır. Neriman, onların konuşmasını duyup bir ikizi olduğunu öğrenir. Bunu kendilerinden sakladıkları için ailesini affedemez. Esra’nın evine gidip orada kalmaya başlar.

Han, kendisini kazan dairesine kapatır. Naci, onu oradan çıkaramayınca gidip durumu Safiye’ye haber verir. Safiye, gidip kardeşini oradan çıkartmayı başarır. Han da Neriman’ın bir ikizi olduğunu yeni öğrenir. Gidip Neriman’la konuşup ona destek olur.

Hikmet, Neriman’ın yanına gidip kızına Umut’un fotoğrafını gösterir. Ona Safiye’nin kendisini onun katili olarak gördüğünü o yüzden Umut’tan ona bahsetmediklerini anlatır. Bayram ile Okşan, evlenmeye karar verir ve nikah hazırlıkları başlar. Gülben, hamileliği ile birlikte normal hayatına döner.

Safiye, Bayram ile Okşan’ın nikahına gidemez. Ama cama çıkıp onlara el sallar. Naci, onu otel odasından görür ve camları açtığı için çok mutlu olur. Anıl, Esra’yı annesinin saçlarını kaybettiği için affetmez. Esra, onun gönlünü almak için onu dansa kaldırır.

Naci, Safiye için klarnet çalar. Safiye de dinler. Daha sonra Naci, Safiye’nin kapısına gidip onunla oradan konuşur. Ona çok güzel olduğunu, kırmızı berenin de ona çok yakıştığını söyler. Naci’ye sakın o eve girmemesini o eve girenin öldüğünü söyler. Naci, Safiye’ye, onun için yaşayacağını söyler.

Ertesi gün doktor hanım yine Safiye’yle konuşmak için gelir. Safiye ona, Umut’a nasıl baktığını, annesinin onlara bakmadığını anlatır. Kardeşlerine nasıl annelik ettiğini anlatır. Daha sonra doktor hanım Safiye’nin eski haline dönüp yine yemek yapmasını ister. Safiye, önce yıkanması gerektiğini söyler.

Doktor hanım sayarken Safiye, banyoyu temizleyip yıkanmaya başlar. Safiye, banyodan çıkmaz ve onun biriyle konuştuğunu duyan doktor hanım içeri girmek zorunda kalır. Ona temizlendiğini artık durulanması gerektiğini söyler. Ona annesini dinlememesini söyleyip onu temizlendiğine inandırmayı başarır. Safiye, yıkandıktan sonra camı açıp Naci’ye gülümser.

Masumlar Apartmanı 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Normale Dönmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler