Ana SayfaDizilerYargı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eren Metin Müdürün Bir Şeyler Sakladığını...

İlgili Postlar

Yargı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eren Metin Müdürün Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Metin müdür, Zafer’in ölümünü örtmek zorunda kalıyor. Bunun için tüm okları Zafer’in 14 gün alıkoyduğu Yavuz’a çeviriyor. Yavuz, evde olduğunu ispat etmek için Eren’den evindeki gizli kamerayı almasını istiyor. Ondan önce Metin gidip kamerayı alıyor. Ancak Eren’e yakalanıyor. Eren, onu görmüyor ancak ateş ediyor. Metin, kolundan yaralanıyor. Onun yaralı olduğunu anlayan Eren, Metin müdürün bir şeyler sakladığını anlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Eren Metin Müdürün Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Yargı dizisinin 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, bulunan cesedin babasına ait olduğundan emin oluyor. Sinir krizleri geçiren Ceylin’i, Ilgaz sakinleştiriyor. Ilgaz, Ceylin’i eve götürüyor. Ceylin, evdekilere babasının öldüğünü söylüyor. Gül, kocasının ölümüyle yıkılıyor. Zafer’in cenazesi defin ediliyor. Ilgaz, babası ile Çınar’ın geride durduğunu görünce onların cenazenin gömülmesine yardım etmelerini istiyor.

YARGI 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Metin, büyük bir çıkmaza giriyor. Bir tarafta Çınar, bir tarafta Ilgaz ile Ceylin, bu işi tehlikeli de olsa örtbas etmek zorunda olduğunu hissediyor. Metin, Zafer’i para için yıllarca suçsuz yere yatıran Yavuz’a okları çeviriyor. Onu Zafer’in 14 gün alıkoyduğunu, serbest bıraktığı gün ise Zafer’in kaybolduğunu açıklıyor.

Başsavcı, olayın soruşturmasını Pars’a veriyor. Pars, eski emniyet müdürü Yavuz’u, bir restoranda çağırıp orada sorguluyor. Yavuz buna karşı çıkınca onu emniyete almak zorunda kalıyor. Yekta ise, hemen Yavuz’un avukatlığını üstleniyor. Soruşturma süresince pek müdahale etmiyor. Onların Yavuz’u nelerle suçladığına bakıyor.

Yavuz, ifadesinde Zafer’in kendisini 14 gün boyunca bir balıkçı barınağında alıkoyduğunu, serbest kaldıktan sonra eve gidip yıkandığını ve hastalandığını hissedip hastaneye gittiğini söylüyor. Onun hastaneye gittiği kanıtlanıyor. Yine de cinayeti işleyebilecek kadar vakti olduğu için nezarete atılıyor.

Yavuz, Eren’e evinde bir gizli kamera olduğunu, kendisinin o gün evde olduğunu ispatlayabileceğini söyleyip o kamerayı almasını istiyor. Onların konuşmasını duyan Metin, hemen Yavuz’un evine gidip kamerayı ve görüntüleri kaydeden hard diski alıyor. O sırada Eren oraya geliyor.

Dışarı çıkamayan Metin, Eren’in başına vuruyor. Eren, bayılmadan önce kendisine vuran kişiye ateş ediyor. Metin müdür, kolundan yaralanıyor. Eve gelip, kendi kolunu pansuman ediyor. Bu arada Çınar, kendisini kaybediyor. Büyük bir vicdan azabı çekiyor. Pars, Yavuz’un tutuklu yargılanmasını istiyor.

Ceylin, babasını suçsuz yere yıllarca hapis yatmasını, onun ölümüne neden olan kişiyi ortaya çıkarttığı için Metin’e sarılıyor ve onun da babası olduğunu söylüyor. O sırada Metin’in kolu kanıyor. Eren, Metin müdürün kolunun kanadığını görüp, o gün yaraladığı kişinin o olabileceğini düşünmeye başlıyor. Yekta, Serdar’dan cinayeti Çınar’ın işlediğini öğrendiği halde bekliyor. Kozlarını sonradan kullanmayı tercih ediyor.

Yargı 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler