Ana SayfaDizilerYargı 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

İlgili Postlar

Yargı 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 26. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, ailesine bulunan cesedin babasına ait olduğunu söyler. Gül, sinir krizleri geçirir. Zafer’in, cenaze töreninde Ilgaz var gücüyle Ceylin ve ailesine destek olmaya çalışır. Metin ile Çınar’ın halleri Ilgaz’ın gözünden kaçmaz. Büyük bir vicdan muhasebesine giren Çınar, kendisini kaybeder. Yargı 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Metin, Ceylin’in Ilgaz’a düşman olmaması için tehlikeli bir yola giriyor.

Pazar Dizileri 2021

Metin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

Yargı 26. bölüm 2. fragmanında; Zafer’in ölümüyle Ceylin yıkılıyor. Bu konuda en büyük destekçisi Ilgaz oluyor. Ancak diğer cephede işler daha karışıyor. Metin, Ilgaz ve Ceylin’in düşman olmaması için Zafer ile ilgili gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışıyor. Ancak Metin bunu yapmak için uğraşırken zor bir durumun içine düşüyor.

İşte Yargı 26. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, bir daha yalan söylemeyeceği konusunda Ilgaz’a söz verir. Yekta, nezaretteki Serdar’ın yanına gider. Serdar, kendisini hapisten kurtarması karşılığında ona, Zafer’in Çınar’ı öldürmek için onunla parkta buluştuğunu, sonra onu arabaya bindirip İnci’nin mezarına götürdüğünü, oradan da bir inşaata götürdüğünü, orada da Çınar’ın onu öldürdüğünü anlatır.

Duydukları karşısında Yekta’nın gözleri büyür. Serdar ona, Engin’e çalıştığını onun onları takip etmesini istediğini, Metin’in cesedi yakıp bagajına koyduğunu ve cesedi alıp ormana bir arkadaşıyla birlikte gömdüğünü anlatır. Yekta, onun tutuksuz yargılanması için hemen dilekçe yazdırır.

Hemen Serdar’ın arkadaşının yanına gidip ondan cesedi gömdükleri yeri göstermesini ister. Yekta, cesedin birazını dışarı çıkarıp bırakır. Onu birinin bulup polise ihbar etmesini ister. Tuğçe, serbest kaldıktan sonra annesiyle gitmek istemez. Ona babasıyla kalacağını söyler.

Babasından haber alamayınca merak edip, Ceylin’den yardım ister. Ceylin de ona ulaşamayınca, Metin müdürden yardım ister. Eren’i yaralı bir şekilde gören biri onun telefonunu açar ve onun yaralı olduğunu söyler. Eren, çok kan kaybetmiş bir vaziyette bulunup hastaneye kaldırılır.

Doktor, beş dakika içinde kanamayı durduramazlarsa Eren’i kaybedeceklerini söyler. Zorlu bekleyişin ardından Eren’in ameliyatının başarılı geçtiği, hayati riskin ortadan kalktığı haberi gelir. Fatih, Tuğçe’yi arayıp ondan evde sakladığı parayı kendisine getirirse annesinin de hayatından çıkıp uzaklara gideceğini söyler.

Tuğçe’nin konuşmasını Ilgaz ile Ceylin duyar. Tuğçe’nin Fatih’e para verdiği anda gidip onu yakalarlar. Bir karı koca ormanda gezinti yaparken cesedi bulup ihbarda bulunur. Metin, olay yerine gidip bulunan cesedin Zafer’e ait olduğundan emin olur. Cinayet silahı da cesedin yanında bulunur.

Zümrüt’ün kocası onun kendisini Osman’la aldattığını anlayıp onu darp eder. Daha sonra Zümrüt, Aylin’in karşısına çıkıp kocasının bebeğini aldırdığını, kendisini de babasının evine gönderdiğini söyleyip bebeğinin ölümünden onu sorumlu tutar.

Ilgaz, bulunan cesedin Zafer’e ait olduğunu anlar. Ama Ceylin’in, gelen gemiyi beklemesini ister. Gemiden Zafer inmez. Hatta onun hiç o gemiye binmediği oraya çıkınca Ilgaz, Ceylin’e bir ceset bulunduğunu söyleyip onu adli tıpa götürür. Orada Ceylin, bulunan cesedin kıyafetlerini görünce sinir krizleri geçirir.

Yargı 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Vicdan Azabı Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler