Ana SayfaDizilerKarderimin Oyunu 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur Babaannesine Her Şeyi Anlatıyor!

İlgili Postlar

Karderimin Oyunu 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur Babaannesine Her Şeyi Anlatıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedret, Asiye’ye Amasya’dan geldiğini ve onların polisten kaçtığını öğrendiğini söylüyor. Ona, kızının yuvasını yıkmasına izin vermeyeceğini Cemal’i arayıp Helin’e bir şey anlatmasına engel olmasını istiyor. Gülsüm’le de konuşan Nedret, onunda konuşmasını engelliyor. Nergis, annesinin Nedret’in tehdidiyle babasıyla barışmadığını öğreniyor. Nedret, Nergis’i de tehdit ediyor. Nergis, bir mektup bırakıp polise teslim olmak için gidiyor. Kaderimin Oyunu 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Uğur, babaannesine her şeyi anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Uğur Babaannesine Her Şeyi Anlatıyor!

Kaderimin Oyunu 15. bölüm 1. fragmanında; Asiye, kızının başına neler geleceğini düşünüp beklemeye başlıyor. Zahide, Meral’le kocasının aynı odada yakalıyor ve evde durumu herkese anlatıyor. Nergis, komisere başına gelenleri anlatmaya başlıyor. Uğur, babaannesine kendisinin ve ablasının Mahir’in çocukları olmadığını, kendilerinin polisten kaçtıklarını anlatıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 15. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülsüm, Asiye’ye öğrendiklerini herkese anlatacağını söylüyor. Cemal ile Asiye, her şeyin ortaya çıkmasıyla orada kalamayacaklarını anlıyor. Asiye, Cemal’le birlikte uzaklara gitmeyi kabul ediyor. Nedret, durumu öğreniyor ve Asiye’nin yanına gidiyor. Ona, Amasya’dan geldiğini onların polisten kaçtıklarını öğrendiğini, eğer Cemal’i arayıp onun Helin’e bir şey anlatmasını engellemezse onları polise vereceğini söyleyip tehdit ediyor.

Asiye, Cemal’le buluşup gitmekten vazgeçtiğini, Mahir’i sevdiğini ve evliliğini bitirmek istemediğini söylüyor. Cemal, Helin’in yanına gidip hasta olduğunu söyleyip birlikte eve dönüyorlar. Ertesi gün Cemal, Helin’e iltifatlar etmeye başlıyor. Mahir’e de iğneleyici laflar sokuyor.

Mahir, Cemal’in tavırlarındaki değişikliğine bir anlam veremiyor. Nergis, babasının yine gitmekten vazgeçtiğini düşünüp ona çok kızıyor. Helin, Cemal’deki bu değişiklik karşısında Asiye’ye teşekkür ediyor. Cemal’in, onları örnek alıp kendisine iyi davranmaya başladığını söylüyor.

Ailecek pikniğe gidiliyor. Cemal, Mahir’le bilek güreşi yapmak istiyor. Mahir, elini ondan zor kurtarıyor. Neredeyse eli kırılacak olan Mahir, Cemal’e kendisinden ne istediğini soruyor. İkili kavgaya tutuşacağı sırada Asiye onlara engel oluyor. Nergis, babasıyla konuşuyor ve oradan gitmemelerinin nedeninin annesi olduğunu öğrenip, soluğu annesinin yanında alıyor.

Asiye, kızını sakinleştirdikten sonra ona, Nedret hanımın Amasya’ya gidip her şeyi öğrendiğini ve kendisini tehdit ettiğini anlatıyor. Nergis’in ağladığını gören Nedret, Nergis’i de annesi ve babası üzerinden tehdit ediyor. Onları ihbar edeceğini söylüyor. Nergis, annesine bir mektup yazıp bırakıyor. Asiye, kızının odasında o mektubu buluyor ve onun polise teslim olmak için gittiğini anlıyor.

Kaderimin Oyunu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nergis Polise Teslim Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler