Ana SayfaDizilerAziz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hatay'ın Bağımsızlığı İlan Ediliyor Ve Aziz...

İlgili Postlar

Aziz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hatay’ın Bağımsızlığı İlan Ediliyor Ve Aziz Uyanıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adem, Aziz için bir doktor buluyor. Ancak doktor o ameliyatı kendisinin yapamayacağını söylüyor. Piere, gelip zorla doktoru götürüyor. Papaz ile Ankara’nın yardımıyla Adana’dan bir doktor geliyor. Adem gidip doktorun geldiğini Piere’e söylüyor. Piere, o doktoru da göz altına alıyor. Doktoru serbest bırakması karşılığında Efnan’dan kendisiyle bir gece geçirmesini istiyor. Efnan, Aziz’i ölüme teklif edemiyor ve Piere’in teklifini kabul ediyor. Aziz, ameliyat oluyor. Hatay’ın bağımsızlığı ilan ediliyor ve Aziz uyanıyor.

Cuma Dizileri 2021

Hatay’ın Bağımsızlığı İlan Ediliyor Ve Aziz Uyanıyor!

Aziz dizisinin 20. bölümü henüz yayınlanmadı. Aziz, Papaz’a düzenlenen suikasta engel oluyor. Ancak kendisi ağır bir şekilde yaralanıyor. Kenan, Hüseyin’i vuruyor. Hüseyin, her şeyi itiraf ediyor. Bu suikastı Piere’in yaptırdığını söylüyor. Piere, onu konuşmadan almak istiyor. Ama ölüm haberini duyunca rahatlıyor. Efnan, Piere’i evinden kovuyor. Adem, bir doktor bulup getiriyor.

AZİZ 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doktor Aziz’i, muayene ediyor ve kurşunun çok tehlikeli bir yerde olduğunu anlıyor. O ameliyatın çok riskli olduğunu ve bunu bir cerrahın yapması gerektiğini söylüyor. Efnan, başka doktor olmadığı için yinede denemesini istiyor. Doktor tam Aziz’i ameliyat edecekken Piere, doktoru zorla alıp götürüyor.

Aziz’in ölmesini isteyen Piere, Efnan’a eğer kendisiyle bir gece geçirmeyi kabul ederse doktoru bırakacağını söylüyor. Efnan, kabul etmiyor. Umutların tükendiği anda Papaz, Adana’da cephede bir çok askeri tedavi eden bir cerrah tanıdığını, ona telgraf çekip onu çağırabileceğini söylüyor.

Telgraf çekiliyor. Doktor önce hastanın yanına getirilmesini istiyor. Sonra bir telgraf daha çekiyorlar ve onun yerinden oynatamadıklarını yazıyorlar. Doktor, Papaz’ı ve Ankara’yı kıramayacağı için hemen yola çıkacağını söylüyor. Doktor sabaha anca geleceği için herkes Aziz’in başında dua etmeye başlıyor.

Adem, Dilruba’nın Aziz’in başında dua ettiğini görünce yine kıskançlık krizlerine giriyor ve onun ölmesini istiyor. Gidip atölyedeki işçilerle konuşup Aziz’in iyileşemeyeceğini, o ölünce işleri kendisinin devir alacağını, hisselerini kendisine devir etmelerini istiyor. O sırada doktorun geldiği haberi geliyor.

Adem girip Piere’e, Aziz’i kurtarmak için Adana’dan bir doktor geldiği haberini veriyor. Piere, o doktoru da göz altına alıyor. Efnan, Piere’nin teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Doktor serbest kalıyor ve Aziz’i ameliyat ediyor. Tüm gece Piere, Efnan’ın resmini çiziyor. Efnan, Piere’nin kendisine dokunmasına izin vermemek için bir bıçak alıp bekliyor.

Ertesi gün Hayat’ın bağımsızlığı ilan ediliyor. Aziz, Efnan’ın ismini sayıklayarak kendisine geliyor.

Aziz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efnan Piere’in Teklifini Kabul Etmek Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler