Ana SayfaDizilerKardeşlerim 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri Evden Kovuluyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri Evden Kovuluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezon 57. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ömer ve kardeşleri, Sevgi hanımın bıraktığı imkanlarla çok güzel bir hayat sürüyor. Ömer, bu büyüye çok kapılıyor ve paraları su gibi harcayıp eski günlerini unutuyor. Akif, sokaklarda kalıyor. Ömer’in zengin olduğunu duyunca onun aklını çeliyor. Ondan evdeki pahalı saatleri çalıp kendisine vermesini söylüyor. Ömer’de, ona inanıp saatleri alıyor. Doruk, Berk’in babasının ölümünde annesiyle babasının parmağı olduğunu öğrenip ona durumu anlatıyor. İkili kavga ediyor ve Berk, Doruk’un itmesiyle başından yaralanıyor. Kardeşlerim 58. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer ve kardeşleri evden kovuluyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer Ve Kardeşleri Evden Kovuluyor!

Kardeşlerim 58. bölüm 1. fragmanında; Berk’in yaralanmasından sonra Doruk, onun bu duruma düşmesinin kendisinin yüzünden olduğunu itiraf ediyor. Gönül, Orhan’ın Şengül’le görüşmesini istemediğini söylüyor. Akif, Ömer’i yalan söylemeye zorlayıp onun evini kendi eviymiş gibi gösterip onları kıskaca alıyor. Sevgi’nın oğlu Ahmet, eve dönüyor ve Ömer ile kardeşlerini evden kovuyor.

İşte Kardeşlerim 58. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 57. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer ve kardeşleri, Sevgi hanımın kendilerine bıraktığı ev ve imkanlarla çok güzel bir hayat sürmeye başlıyor. Okulların açıldığı ilk gün Ömer, kardeşleriyle okula limuzinle gidiyor. Çoğu öğrenci onu görgüsüzlükle suçluyor. Ömer, yolda kendilerini durduran çiçek satan çocuklara bile paralar dağıtıyor.

İyice o zengin hayata adapte olan Ömer, okula merhaba partisi vermek istiyor. İsmail ona, sınırsız paraları ve kredileri olduğunu söylüyor. Ömer, okulun ilk gününde öğle yemeğinde Sushhi sipariş verip tüm öğrencilere dağıtıyor. Asiye, Ömer’in bu davranışlarını çok hoş karşılamıyor. Ama yine de bir şey söyleyemiyor.

Akif, sokaklarda kalıyor ve işportacılık yapmaya başlıyor. Kaldığı pansiyondan da kovulunca soluğu Suzan’ın yanında alıyor. Suzan onu, evden kovuyor. Bu sefer Nebahat’in evine gidiyor. Onun evde olmadığını fırsat bilip bir güzel duş alıp karnını doyuruyor. Kapıya gelen kiralık ev arayan kişilere evi kiraya verip kaporasını alıyor.

O sırada Nebahat eve gelip Akif’i kovuyor. Akif ile Nebahat tartışırken Doruk eve geliyor ve onların tartışmalarını duyup şok oluyor. Annesinin Berk’in babasının ölümünde parmağı olduğunu öğreniyor. Nebahat, oğluna olanları birbir anlatıp bu öğrendiklerini Berk’e anlatmamasını istiyor.

Doruk, duyduklarından sonra Berk’in yüzüne bakamıyor ve onunla arasına bir mesafe koyuyor. Berk, Doruk’un kendisinden uzaklaşmasına anlam veremiyor. Bu arada Şengül, hamile olduğunu Orhan’a anlatmaya karar verip yanına gidiyor. Ancak, onun evlendiğini öğreniyor.

Akif, Ömer’in zengin olduğunu öğrenip yanına gidiyor ve ondan ortak olmak için para istiyor. O da parasının olmadığını söyleyince kolundaki saati gösterip ondan beş tane verse bu işi kurabileceklerini söylüyor. Ömer, Asiye’den gizli saatleri alıp Akif’e veriyor. Parti günü, saatlerin kaybolduğunu öğreniliyor.

Ömer Asiye’ye, o saatleri kendisinin alıp Akif’le ortak olduğunu söylüyor. Asiye, bunu öğrendikten sonra evi terk ediyor. Ömer, partiyi dağıtıyor. Doruk, gerçekleri Berk’e anlattıktan sonra ikili arasında bir tartışma oluyor. Berk, Doruk’un kendisini itmesiyle kafasını çarpıp havuza düşüyor.

Kardeşlerim 57. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer’in Partisi Kanlı Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler