Ana SayfaDizilerİyilik Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

İyilik Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 8. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Neslihan, Damla’dan aldığı Murat’a ait dosyalarla birlikte genel kurul toplantısına katılır ve annesinin yerine geçici başkan olur. Damla, Neslihan’la Koray’ın fotoğraflarını basına yayar. Murat, çocukları alıp Damla’ya bırakır. Şahika, yolsuzluk yapmaktan gözaltına alınır. Altı ay sonra Murat ile Neslihan, nikah tazeler. Düğünde Damla, Neslihan’ın giydiği kıyafeti giyip onun odasına çıkar. Neslihan’ın yatağının üstünde kanlar içinde yatan kişi kim? İyilik Dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezon fragmanı yayında.

Cuma Dizileri 2022

İyilik Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İyilik dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Sevilen dizi 9 eylül cuma günü yeni sezon 9. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Damla, saplantılı aşık olduğu Murat’tan vazgeçmiyor ve entrikalarına devam ediyor. Neslihan, Damla’nın oyununa gelmek istemiyor.

İşte İyilik 9. bölüm fragmanı…

İYİLİK 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Neslihan, Damla’dan önce Sinan’dan ayrılmasını sonra Murat’ın bilgisayarındaki belgeleri kendisine vermesini, karşılığında Murat’tan boşanacağını vaat eder. Damla, durumu önce Murat’a anlatıp ondan sonra onun bilgisayarındaki belgeleri Neslihan’a verir. Neslihan, elindeki flaş diskle Murat’ı tehdit edip, annesinin yerine şirketin genel kurul başkanı olur. Sinan, hiçbir şeyden habersiz oyunu Murat’tan yana kullanır ve onun şirkette kalmasını sağlar.

Neslihan Sinan’a, bunu neden yaptığını sorar. İki kardeş tartışırken Neslihan ondan gidip Murat’a onun kendisini aldattığı kadının kim olduğunu sormasını söyler. Sinan gidip Murat’a o kadının kim olduğunu sorar. O da Damla olduğunu itiraf eder. Sinan, Damla’nın kendisiyle neden yakınlaştığını anlayıp ondan hesap sormak için yanına gider.

Damla ise ona kapıyı açmaz. Şahika, kızının yönetim kurulu başkanı olduğunu öğrenince hastaneden çıkmaya karar verir. Tam o sırada polisler gelip Şahika’yı yolsuzluk yapma suçundan göz altına alır. Damla, Koray’ın Neslihan’ı teselli ederken çektirdiği fotoğrafı yayımlatır.

Herkesin Neslihan’ın Koray’la ilişkisi olduğunu zannetmesini sağlar. Nehir, okulda arkadaşlarından annesiyle Koray’ın fotoğraflarını görüp babasını arar ve onun yanında kalmak istediğini söyler. Neslihan, Şahika’nın yanındayken Murat eve gelip çocukları alıp Damla’nın yanına götürür.

Daha sonra üç fabrikadaki işçilerin grev yapmasını sağlar. Grev başlayınca şirketin hisseleri düşüşe geçer. Neslihan, Murat’la bir anlaşma yapıp çocuklarını ondan alır. Onu da yönetim kurulunun başına geçirir. Nehir’in Damla’ya keşke annesinin o olmasını istediğini söylemesiyle Neslihan çıldırır.

Damla’yı havuza sokup boğmaya çalışır. Murat son anda yetişip Damla’yı kurtarır. Nehir, babasıyla Damla’yı öpüşürken görür. Sinan, büyük bir oyunun içinde olduğunu anlayıp gidip babasına gerçekleri öğrenmek ister. Aradan altı ay geçtikten sonra Neslihan ile Murat, nikah yenilemek için bir davet verir.

Davete Damla, Neslihan’ın kıyafetinin aynısını giyerek gelip gizlice onun odasına çıkar. Koray ile Neslihan onu görüp peşinden gider. Nehir, annesini yatağın üzerinde bıçaklanmış bir şekilde yatarken görür. Bıçaklanan kişi Damla mı yoksa Neslihan mı?

İyilik Dizisinin 2. Sezon Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler