Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun'un Yaralanmasından Sonra Emir...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun’un Yaralanmasından Sonra Emir Gidiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Senden Daha Güzel, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efsun, Emir’den Sevda’yı kıskanıp ona görüştüğü birinin olduğunu söylüyor. Emir, Efsun’un bir sevgilisi olduğuna inanmıyor. Sonra gelen çiçekleri görüp onun kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Sarp’ın Efsun’la, yakınlarında görünce ondan şüpheleniyor. Aile yemeğine ve tanıtıma onunla gelmesiyle iyice emin olup Efsun’u yanına çağırıp ondan hesap soruyor. O sırada, Emir’e saplantılı olan Filiz geliyor ve silahını çıkarıp ateş ediyor. Efsun, karnından yaralanıyor. Senden Daha Güzel 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efsun’un yaralanmasından sonra Emir gidiyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Efsun’un Yaralanmasından Sonra Emir Gidiyor!

Senden Daha Güzel 13. bölüm 1. fragmanında; Efsun, Emir’i korumak isterken karnından Filiz tarafından vuruluyor. Emir’in yardım çığlıklarını duyan herkes terasa geliyor. Filiz, bu arada sağa sola ateş etmeye devam ediyor. Efsun, hastaneye kaldırılıyor ve yoğun bakıma alınıyor. Bu olaydan sonra Emir, Sevda’ya veda edip evden ayrılıyor. Efsun, hastaneden çıktıktan sonra Sevda’dan Emir’in kendisini çok sevdiğini ve bu yüzden gittiğini öğreniyor.

İşte Senden Daha Güzel 13. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun, Sevda’nın hasta olduğunu öğrendikten sonra Emir’den uzaklaşmak istiyor. Emir’e, görüştüğü birisi olduğu yalanını uyduruyor. Önce Emir ona inanmıyor. Yinede onun neden kendisinden uzaklaşmak istediğini anlamaya çalışıyor. Efsun, Emir’e yeni sevgilisiyle yemeğe gideceğini söyleyip Binnur’la yemeğe çıkıyor.

Binnur, sarhoş olup Emir’e her şeyi itiraf etmek için onu arıyor. Emir, onların yanına gidip eve getiriyor. Ertesi gün Serpil, Binnur’la konuşuyor. Ondan Sevda’nın hasta olduğunu öğreniyor. Ancak Sevda’nın hasta olduğuna inanmıyor. Ona, Sevda’nın oğlunu elde etmek için yine numara yaptığını iddia ediyor.

Bir yemek organize edip Sevda’yı da yemeğe çağırıyor. Efsun, Binnur’dan Sevda’nın hasta olmayabileceğini öğreniyor. Sepril’in davetine Efsun, Sarp’la geliyor. Emir, Sarp’ın Efsun’un yeni sevgilisi olabileceğinden şüphelenmeye başlıyor. Ancak yine de emin olamıyor. Efsun, Serpil ile Sevda’nın mutfakta konuşmalarını duyuyor.

Sevda’nın hasta olmadığından emin olup Emir’in yanına gidiyor. İkili tam birbirlerini sevdiğini söyleyip yakınlaşacakları sırada Sevda gelip tüm büyüyü bozuyor. Serpil’in açtığı firmanın tanıtımı için herkes davete gidiyor. Kimse o firmanın Serpil’in olduğunu bilmiyor ve bu firmanın kime ait olduğunu merak ediyor.

Efsun, davete Binnur’un ajanstan ayarladığı oyuncuyu bekliyor. Ama o kişi gelmiyor. Efsun, Sarp ile karşılaşıyor ve onun koluna girip salona giriyor. Emir, Efsun’un yeni sevgilisinin Sarp olduğundan emin olup onun kolunu tutup terasa konuşmak için çıkarıyor. Onlar konuşurken Emir’e saplantılı aşık olan Filiz oraya geliyor.

İkiliye silah doğrultuyor. Efsun, Emir’in önüne gerilince yaralanıyor. Emir, Efsun’un yaralandığını görüp yardım istiyor.

Senden Daha Güzel 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun’un Sürprizi Herkesi Şoke Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler