Ana SayfaDizilerMasterChef'te Yedekten Ana Kadroya Girecek 2. Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef’te Yedekten Ana Kadroya Girecek 2. Yarışmacı Belli Oldu!

Tv 8’in en çok izlenen yarışa programı MasterChef Türkiye 2022, hafta için 6 eleme adayını belirledi. Bu akşam yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı MasterChef’e veda edecek. 3 eylül cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde yedekten seçilen yarışmacılarla iki aşamadan oluşan oyun oynandı. İlk turu geçen 7 yarışmacı belirlendi. 7 yarışmacı,ikinci turda yaratıcılık yemeğiyle yarıştı. En başarılı 3 tabak seçildi. Bu üç yarışmacı arasından birinci olan yarışmacı MasterChef’in ana kadrosuna elenecek yarışmacının yerine geçmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin yedekten ana kadroya girecek 2. yarışmacısı belli oldu. Detaylar haberimizde…

MasterChef’te Masterclass Oyununun Birincisi Kim Oldu?

MasterChef’te Yedekten Ana Kadroya Girecek 2. Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef 2022’nin yedeklerine seçilen yarışmacılar ana kadroya girebilmek için iki turdan oluşan oyunlar için mutfağa girdi. İki yarışmacı yarışmaya katılamadı. Gelen yarışmacılarla şefler önce bu turların ne kadar önemli olduğunu konuştu ve onlara ilk tur için yapmalarını istedikleri yemeği açıkladı.

BİRİNCİ TUR!

Yarışmacılar verilen yemeği en iyi şekilde yapmak için verilen süre içinde büyük bir mücadele verdi. Geçen hafta Görkem, ana kadroya yedeklerden girmiş ve bir hafta boyunca yarışmıştı. Bu hafta yedeklerden ana kadroya girmek isteyen yarışmacılar yemeklerini verilen süre içinde yapıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tek tek tadımlarını yapıp en başarılı yemeği yapan 7 yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Ege, Atike, Doğukan, Cenkay, Göktuğ, Erkan ve Vural oldu.

İKİNCİ TUR!

Birinci turu geçen, Ege, Atike, Doğukan, Cenkay, Göktuğ, Erkan ve Vural, ikinci tur için tekrar mutfağa girdi. Birbirinden başarılı 7 yarışmacı yaratıcılık yemeğiyle ana kadroya girebilmek için mücadele verdi. Verilen süre içinde yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler, yemekleri tek tek değerlendirip en başarılı tabağı yapan 3 yarışmacıyı belirledi.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Cenkay, Erkan ve Vural, ikinci turun en başarılı yaratıcı yemeğini yapan üç yarışmacı oldu. Erkan, günün üçüncüsü oldu. Cenkay ise ikinci oldu. Vural günün birincisi olarak ana kadroya yedeklerden girmeye hak kazandı. Haftalardır ilk turları kazanıp ikinci turda elenen Vural, bu sefer kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Oldukça duygulanan Vural, MasterChef Türkiye 2022’nin ikinci haftasında yedeklerden ana kadroya giren ikinci yarışmacı oldu.

MasterChef’te bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Elenen yarışmacının MasterChef hayali sona erecek. Yarın akam haftanın ilk gününde elenen yarışmacının yerine Vural, ana kadroda yarışacak.

MasterChef 2. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler