Ana SayfaDizilerMasterChef'te Masterclass Oyununun Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te Masterclass Oyununun Birincisi Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen yarışma programı MasterChef, Masterclass bölümüyle ekrana geldi. Danilo şef, kendi iş yerinde yarışmacılara Pizza, makarna ve rizotta eğitimi verdi. Daha sonra yarışmacılar stüdyoda üç aşamadan oluşan bir oyunla mücadele etti. Geçen haftanın ödülü hamur makinesi idi. Bu haftanın ödülü daha büyük olacağı duyuldu. MasterChef’te, Masterclass oyununun birincisi kim oldu? Büyük ödülü hangi yarışmacı aldı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’te Masterclass Oyununun Birincisi Kim Oldu?

MasterChef’te takımlar son haftanın son takım oyununu İzmir’de yaptı. Daha sonra Danilo şef, yarışmacıları İzmir’deki restoranına götürdü. Orada yarışmacılara Pizza, makarna ve rizotto yapımının inceliklerini anlattı. Elemanlarıyla birlikte bu yemekleri yapıp yarışmacılara tattırdı. Masterclass’ı alan yarışmacılar stüdyoya döndü.

BİRİNCİ TUR!

Birinci turda şefler yarışmacılardan, yaratıcılıklarını kullanarak pizza yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en yaratıcı pizzayı yapmak için yarıştı. Ancak, bir kaç yarışmacı bu turda yemeğini ya tamamlayamadı, yada istediği gibi bir pizza çıkartamadı. Verilen sürenin bitimiyle şefler, yarışmacıların yaptığı pizzaların tadımını yaptı. Yemeğini yetiştiren yarışmacılar otomatik olarak ikinci turda yarışmaya hak kazandı.

İKİNCİ TUR!

İkinci tura geçmeye hak kazanan yarışmacılardan şefler, makarna sosu yapmalarını istedi. Makarnalarını verip sadece sosu için onlara 15 dakika süre verdi. Bu süre içinde makarna soslarını yapıp makarnalarını haşlayan yarışmacılar, yemeklerini şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tadımları yapıp 3. tura geçen yarışmacıları belirledi. Bu yarışmacılar; Yağız, Kaan, Onur, Çağatay ve Görkem oldu.

MASTERCLASS’IN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Şefler, son tura kalan yarışmacılardan Rizotto yapmalarını istedi. 3. tura kalan beş yarışmacı en yaratıcı rizottoyu yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda yarışmacılar yaptıkları yemeği şeflerin beğenisine sundu. Şefler, beş yarışmacının yaptığı rizotto yemeğinin tadımlarını yaptı ve en başarılı tabağı belirledi.

Son turun 5. yarışmacısı Çağatay. 4. Görkem, 3. Onur, 2. Kaan ve birincisi Yağız oldu. Yağız, en başarılı rizotto yemeğini yaparak günün birincisi oldu ve büyük ödülün sahibi oldu. Bu haftanın büyük ödülünü Danillo şef açıkladı. Kazanan yarışmacının yani Yağız’ın, 3 günlük İtalya tatili kazandığını açıkladı.

Yağız, üç turdan da başarıyla geçerek birinci oldu ve masterclass’ın büyük ödülünün sahibi oldu. 3 günlük İtalya tatilini kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam, yedek kadro yarışacak ve ana kadroya girebilmek için mücadele edecek.

MasterChef 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler