Ana SayfaDizilerMasterChef 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 2. haftasının 2. takım oyunuyla ekrana geldi. Şefler, önce yarışmacılarla bir gün önceki oyunun kritiğini yaptı. Daha sonra onlara takım oyununda Hint mutfağından seçilen bir menü yapacaklarını açıkladı. Takım oyunu oynandı ve kazanan takım açıklandı. Oyunu kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Dokunulmazlığı alan oyuncu ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı yarışmacıların oylarıyla belirlendi. MasterChef 2. hafta 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu?

MasterChef’te Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2022, ikinci haftasının 2. gününde şefler yarışmacılara takım oyunu için Hint mutfağından seçtikleri 7 yemekten oluşan bir menü hazırladıklarını açıkladı. Bu menüdeki yemekler; samosa, masala dosa, palak paneer, murg makhani, kuzu madras, biryani ve gulab jamun oldu. Şefler, bu yemekleri yapmak için takımlara tam bir saat süre verdi.

TAKIM OYUNU!

Bir saatlik süre içinde mavi ve kırmızı takım menüyü hazırlamak için büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitmesiyle takımlar yemeklerini eksiksiz tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, takımların yemeklerini tek tek tadım yapıp değerlendirdi. Mavi takım 4’e 3 kırmızı takıma galip geldi. Oyunu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Önlerindeki kutudan hafta için kullanılan ürünlerden artan ürünler çıktı. Şefler yarışmacılardan o ürünleri kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara tam 40 dakika süre verildi.

Kırmızı takım yarışmacıları bu süre içinde yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler yarışmacıların yaratıcı yemeklerinin tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı tabağı yapan üç yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Kaan, Tayfun ve Kıvanç oldu. Kaan 3. en başarılı yemeği yaparken, 2. Tayfun oldu. Kıvanç, dokunulmazlık oyununun birincisi oldu.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Kıvanç, dokunulmazlık oyununu kazanarak ilk eleme adayını belirleme hakkında sahip oldu. Eleme adayı olarak Fatmanur’u seçti. Fatmanur, haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar tekrar bir araya gelip oylarını kullandı. Fatmanur’u tüm yarışmacılar fevri tavırlarından dolayı eleştirdi.

Daha sonra oylama bitti ve en çok oyu alan yarışmacı Ayaz oldu. Ayaz, haftanın 4. eleme adayı oldu. Böylelikle haftanın eleme adayları; Onur, Burak, Fatmanur ve Ayaz olarak belirlenmiş oldu.

MasterChef’in 2. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler