Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 30 ağustos özel bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; 30 ağustos Zafer Bayramına özel 7 bölgeden 7 yemek seçildi. Takımlar yemekleri en iyi yapmak için mücadele etti. Yemekleri en çok beğenilen takım dokunulmazlığı aldı. Kaybeden takım ise dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. MasterChef’te haftanın 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’in 2. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef’te Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Yarışmacılar 30 ağustos Zafer bayramına özel kırmızı beyaz önlükleriyle stüdyoya girdi. Hep bir ağızdan marş okuduktan sonra şefler günün önemini anlatıp yarışmacılara söz verdi. Daha sonra bu güne özel 7 bölgeden seçilen 7 yemekten oluşan menü açıklandı. Günün menüsü; Arabaşı çorbası, babannuş, midye dolma, kara lahana sarması, köfte simit kebap, tire köfte ve kadayıf sarma.

TAKIM OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım haftanın ilk takım oyunu için yerlerini aldı ve verilen süre içinde menüyü eksiksiz yapmak için mücadele etti. Verilen süre içinde her iki takımda yemeklerini eksiksiz yapıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler yemeklerin tadımlarını tek tek yapıp sonucu açıkladı.

Haftanın ilk takım oyununda kırmızı takım 7’le 0 tüm yemeklerin oylarını alarak oyunu kazandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takımın yaptığı hiçbir yemek beğenilmedi. Böyle bir yenilgiyi tahmin etmeyen takım dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Danillo şef, yarışmacılardan Fettuccine yapmalarını istedi. Önce yemeğin tüm inceliklerini yarışmacılara anlattı. Daha sonra onlara tadım yaptırdı ve onlara bu yemeği yapmak için 30 dakika süre verdi.

Yarışmacılar bu süre içinde yemeklerini tamamladı. Şefler tabağı hazırlamaları için onlara ek bir süre daha verdi. Büşra, eliyle yemeğe dokunduğu için onun tabağına tadım yapılmadı. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı üç yarışmacının isimlerini açıkladı. En başarılı üç yarışmacı; Dilan, Görkem ve Burak oldu. Dilan 3. olurken Burak 2. oldu. Bireysel dokunulmazlığı Görkem aldı.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Görkem, eleme adayı olarak Onur’un ismini verdi. İkinci eleme adayı yarışmacıların oylarıyla belirlendi. En çok oy alan yarışmacı Burak oldu. Haftanın 1. ve 2. eleme adayları Onur ile Burak olarak belirlendi.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve sonunda kaybeden takımdan iki yarışmacı daha eleme potasına düşecek. Bakalım haftanın ikinci takım oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef 2022’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler