Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 12. yeni bölümüyle 3 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun, Zeynep’in hastalığını öğrendikten sonra Emir’e karşı mesafeli davranmaya çalışır. Ancak bunu beceremez. Emir, Efsun’un bir sevgilisi olabileceği yalanına pek inanmak istemez. Binnur, Zeynep’in gerçekte hasta olmadığını, onun hastalığı konusunda yalan söylediğini anlar ve gelip Efsun’a bu durumu anlatır. Senden Daha Güzel dizisi ne zaman final yapacak?

Cumartesi Dizileri 2022

Senden Daha Güzel Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Senden Daha Güzel dizisi yaz dizisi olarak kanalla anlaşma yapmıştı. Salı günleri yayınlanan dizi cumartesi günü yayınlanmaya başladı. Senden Daha Güzel dizisinin önümüzdeki hafta bölümüyle yani 13. bölümüyle ekrana veda etmesi bekleniyor.

SENDEN DAHA GÜZEL 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, tamda Emir’den hoşlandığını anlamışken ve ona güvenmiş iken partide Emir ile Zeynep’in evlendiğini düşünüp şok olur. Ancak durumu sonradan öğrenir ve onların boşanma partisi yaptıklarını anlar. Önce çok sevinir. Ama Zeynep’in evden ayrılmaması hoşuna gitmez.

Pervin, Efsun’un yanına gelip onunla konuşmak ister. İstemese de Efsun kabul eder. Pervin kızına, kliğinin yarısını ona devrettiğini söyler. Efsun kabul etmez. Ama Pervin, ona devir ettiğini ne yaparsa yapmasını duygularıyla hareket etmesini ister.

Efsun Emir’e, klinikte artık çalışmayacağını söyler. Emir ise, bunu ondan düşünmesini ister. Burcu, garsonluk diye gittiği yerde zor durumda kalır. Kendisini birlikte olmaya zorlayan adamla karşılaşınca Cem’i arar.

Cem, tamda sınavına girmek üzereyken Burcu’nun telefonuyla sınava girmeden onun yanına gider. Durumu Binnur, Emir ve Efsun’da öğrenip o eve gider. Burcu’yu kurtarırlar ancak kendileri bir gece nezarette yatmak zorunda kalır.

Efsun, Emir ile Zeynep’in yan yana olmalarından rahatsız olur. Emir’i kıskanıp onu kıskandırmak ister. Daha sonra Efsun, Zeynep’in fenalaştığını görür. Ona yardım etmek için yanına gider. Zeynep ona, çok hasta olduğunu anlatır ve Emir’i çok sevdiğini son günlerini onunla geçirmek istediğini söyler.

Emir ise, Efsun’a aşkını itiraf etmek için hazırlanır. Efsun ise, kliniğe gittiğinde Zeynep’in gönüllü olarak kendi safında çalışacağını öğrenip mutlu olur. Emir, bir fırsatını bulup Efsun’la görüşmek ister. Görüştüklerinde ona, aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini söyler.

Efsun ise Emir’e, hayatında başka biri olduğunu söyleyip onunla olamayacağını üzülerek de olsa ret eder. Zeynep’in durumunu öğrendikten sonra Emir’le birlikte olmaması gerektiğini onun mutlu yaşamak istediğini orun Emir’e ne kadar aşık olduğunu öğrenir. Ona, hayatında başka biri olduğunu ve onu çok sevdiğini söyler. Emir, duydukları karşısında büyük bir şok yaşar.

Senden Daha Güzel 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Zeynep’in Hasta Olmadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler