Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, ilk haftanın son gününde eleme oyunuyla ekrana geldi. Hafta içi yapılan oyunlarda eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan oyunlarıyla mücadele etti. İlk turu kazanan üç yarışmacı yarışmaya en az bir hafta daha devam etme hakkına sahip oldu. Geriye kalan üç yarışmacı ikinci eleme turuyla mücadele verdi. İkinci turda en az başarılı tabağı yapan yarışmacı, yarışmanın ilk elenen yarışmacısı oldu. MasterChef 2022’nin ilk elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Yedeklerden Ana Kadroya Girecek İlk Yarışmacısı Belli Oldu!

MasterChef 2022’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlk tur başlamadan önce 6 eleme adayı Büşra, Kaan, Gamze, Fatmanur, Şeyma ve Dilan’la şefler sohbet etti. Yarışmacılar ilk hafta eleme potasında olmaktan hoşnut olmadıklarını dile getirdiler. Daha sonra şefler eleme adaylarına siyah sarımsak ürününü verdi ve onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi.

BİRİNCİ TUR!

Altı eleme adayı verilen süre içinde en iyi yaratıcı yemeği yapabilmek ve yarışmada kalabilmek için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda şefler yemeklerin tadımlarını tek tek yaptı ve en başarılı tabağı yapan ve yarışmaya en az bir hafta daha devam edecek yarışmacıların isimlerini açıkladı. En başarılı tabağı yapan yarışmacılar Büşra, Gamze ve Dilan oldu.

İKİNCİ TUR!

Geriye kalan üç yarışmacı Şeyma, Fatmanur ve Kaan ise, ikinci tur için tekrar mutfağa girdi ve son şanslarını iyi değerlendirmek için mücadele verdi. Somer şef, kendi özel yemeği olan kadayıflı karides yemeğini yarışmacılara tanıttı ve ondan sonra onlardan bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre 40 dakika oldu.

Verilen süre içinde Şeyma bazı aksilikler yaşadı. Fatmanur ise, balığın içine şişi yerleştirmeyi unuttu. Sürenin bitmesiyle şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı.

ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Son turun en başarılı yemeğini yapan yarışmacı Kaan oldu. Geriye Fatmanur ile Şeyma kaldı. Fatmanur ikinci oldu ve yarışmada kalmaya hak kazandı. Elenen yarışmacı ise Şeyma oldu.

MasterChef’te 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler