Ana SayfaDizilerTozluyaka 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Ali'nin Kolundaki Saatin Peşine Düşüyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Ali’nin Kolundaki Saatin Peşine Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 9. bölümüyle yeni gününde ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Önder hoca ve Derya, Ali ile arkadaşlarından bu işe karışmamalarını istiyor. Kenan, gönderilen görüntüler ile gözaltına alınıyor. O notları Berk’in gönderdiği ortaya çıkıyor. Berk, gidip karakola babasını Vefa’yı ittiğini gördüğüne dair ifade veriyor. Kenan Osman’a, Vefa’yı kendisinin öldürmediğini onun saatinde tüm kayıtların olduğunu söylüyor. Cemre, büyük bir parti verip Ali’yle yakınlık kuruyor. Ali, Cemre’nin katil olduğunu bilmeden onunla yakınlaşıyor. Tozluyaka 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, Ali’nin kolundaki saatin peşine düşüyor.

Pazar Dizileri 2022

Cemre Ali’nin Kolundaki Saatin Peşine Düşüyor!

Tozluyaka 10. bölüm 1. fragmanında; Ali, Vefa’nın katilinin Cemre olduğunu bilmeden onunla sevgili oluyor. Kenan birine, Vefa’nın saatini bulmasını o saatte her şeyin kayıtlı olduğunu söylüyor. Cemre, o saatin Ali’de olduğunu anlayıp onu ondan alabilmek için uğraşıyor.

İşte Tozluyaka 10. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali ve arkadaşları duvardaki notu görüyor ve yanında kaybolan telefonunu ile bir hart disk buluyor. Hart diski açtıktan sonra Vefa’nın öldüğü gün en son Kenan’ın onun yanında olduğunu görüyor. Önder hoca ile Derya, çocukların bu işe karışmasını istemiyor. Onları Bilal’e emanet edip karakola gidiyorlar.

Kenan, bu görüntülerden dolayı Vefa’nın kati zanlısı olarak gözaltına alınıyor. Hazal, Ali’nin evine gidip o notları gönderenin Berk olabileceğini söylüyor. Yazı karakterlerini inceleyen Önder, o yazıların Berk’e ait olduğunu anlıyor. Daha sonra Berk’le konuşmaya gidiyorlar. Derya, ona eğer babasının Vefa’yı ittiğini gördüyse karakola gidip ifade vermesi gerektiğini söylüyor.

Bu arada Berk onlara Hazal’a o gece saldıranın kendisi olduğunu itiraf ediyor. Aslında Kenan, Vefa’nın görüntülerin içinde olduğu hart diski onun elinden almak için peşinden çatıya çıkıyor. Onun kendisini aşağı atmasına engel olduktan sonra Ali’yi bulmak için aşağı iniyor.

Vefa, o konuşmaları saatine ses kaydı olarak kaydediyor. Osman, Kenan’ı görmeye karakola gidiyor. Kenan ona, oğlunu kendisinin öldürmediğini, onun saatinde tüm konuşmaların kayıtlı olduğunu söylüyor. Osman, onun katil olmadığına inanıyor. Berk, karakola gidip babasının Vefa’yı ittiğini gördüğüne dair ifade veriyor.

Kenan, ceza evine alınıyor. Onun ceza evine alınmasıyla Cemre çok rahatlıyor ve hemen evde bir parti veriyor. Orada Ali’yle yakınlık kurup onu öpüyor. Vefa’nın ölümüne neden olan Cemre çıkıyor. Ali, Cemre’nin Vefa’nın katili olduğunu bilmeden onunla sevgili oluyor.

Tozluyaka 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre İle Ali Sevgili Mi Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler