Ana SayfaDizilerTozluyaka 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre İle Ali Sevgili Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Tozluyaka 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre İle Ali Sevgili Mi Oluyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 9. yeni bölümüyle 28 ağustos pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tozluyaka dizisi, bundan sonra pazar günleri ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali’nin eline geçen görüntülerle Kenan Vefa’yı öldürme suçundan göz altına alınır. Berk, babasının Vefa’yı ittiğini gördüğünü söyler. Kenan ise, kimseyi öldürmediğini iddia eder. Önder, Kenan’ın suçlu olabilmesi için daha iyi kanıtlara ihtiyaç olduğunu düşünür. Derya, artık gerçekleri Ali’ye açıklamaya karar verir ve ona, Kenan’ın onun babası olduğunu söyler. Tozluyaka 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemre ile Ali Sevgili mi oluyor?

Pazar Dizileri 2022

Cemre İle Ali Sevgili Mi Oluyor?

Tozluyaka 9. bölüm 2. fragmanında; Cemre, evinde bir parti veriyor ve tüm sınıf arkadaşlarını oraya davet ediyor. Berk, babasından kurtulmanın mutluluğunu yaşıyor. Kenan ise Berk’e, şu andan sonra hayatının çok kötü olacağını söylüyor. Partide Çağrı ile Ege, gözlerini Zeynep’ten alamıyor. Cemre Berk’e, Ali’ye aşık olduğunu söylüyor. Daha sonra Ali’ye sarılıp onu öpüyor.

İşte Tozluyaka 9. bölüm 2. fragmanı…

 

TOZLUYAKA 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, çatıya çıkıp oradan kendisini atmayı düşünür. Ali hemen yukarı çıkıp son anda Cemre’yi kurtarır. Hastaneye kaldırılan Cemre, sakinleştiricilerle uyutulur. Kenan ise, Berk’i kapattığı odayı Derya’nın öğrenmesinden sonra odayı boyamaya başlar. Bilal, bir yüzük alıp Kader’e evlenme teklif etmeye hazırlanır.

Tam onunla buluşacağı sırada Kenan gelir ve Bilal’i kardeşiyle tehdit edip, Ali’nin bilgisayarında kendi evine ait olan görüntüleri almasını ister. Bilal, Arap’a bir şey olmaması için gizlice Ali’nin evine girip bilgisayarı açmaya çalışır. Bu arada Derya gelir.

Evde hırsız olduğunu düşünüp polisi arar. O sırada Önder gelip elinde bilgisayarla dışarı çıkan Bilal’in kafasına sopayla vurup onu bayıltır. Bilal, kendisine geldikten sonra Kenan’ın kendisini kardeşiyle tehdit edip o bilgisayarı almaya zorladığını itiraf eder. Önder ile Derya, birlikte Kenan’ın evine gider.

Derya, Önder’e o odayı göstermek ister. Ama odanın boyanmış ve eşya yerleştirilmiş olduğunu görür. Daha sonra Berk’e, babasının ona şiddet uygulayıp uygulamadığını sorar. Oda, öyle bir şey olmadığını söyler. Önder oradan ayrıldıktan sonra, önceden Derya ile Kenan arasında bir şeyler olduğunu anlar.

Artık duygularını gizleyemeyen Önder, Derya’ya karşı duygularını itiraf eder. Ona Kenan’la aralarında devam eden bir ilişki olup olmadığını sorar. Derya da, öyle bir şeyin imkansız olduğunu söyleyince Önder rahatlar. O notları yazan kişi Berk çıkar.

Berk, babasının kasasındaki o gecenin görüntülerinin olduğu hart diskle Vefa’nın telefonu alıp mahalleye gider. Duvara katili bulduklarını yazıp yanına hart diskle telefonu bırakır. Ali ile arkadaşları yazıyı okuyup, hart disk ile telefonu görür.

Tozluyaka Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 9. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler