Ana SayfaDizilerMasterChef'te 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 5. Ve 6. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışa programı MasterChef Türkiye 2022, yeni sezonun haftanın 3. takım oyunlarıyla ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; Haftanın 3. takım oyunu oynandı. Takımlar, Birleşik krallık konsolosluğunda 7 konsolosa yemek yaptı ve onların beğenisine sundu. Stüdyoda puanlama açıklandı ve en çok oyu alan takım haftanın kazananı oldu. Kaybeden takım ise, dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Oldukça gergin anların yaşandığı dokunulmazlık oyununda eleme adayları belirlendi. MasterChef’te 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’te 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2022’nin ilk haftasının son dokunulmazlık oyunu birleşik krallık konsolosluğunda yapıldı. Yarışmacılar önce konsolosluğu gezdi. Daha sonra şefler yarışmacılara, 7 konsolosa yemek taktim edeceklerini ve bu yemeklerin Anadolu yemekleri olacağını açıkladı. Günün menüsü; Zeytinyağlı Enginar, Zeytinyağlı yaprak sarması, Peynirli kol böreği, Hünkar beğendi, Keşkül ve ikram olarak kavun ile baldan oluşan buzlu şerbet olarak açıklandı.

TAKIM OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım kaptanları, verilen menüyü yarışmacılar arasında dağıtım yaptı. Yarışmacılar verilen süre içinde misafirlerin beğenisine sunacakları en güzel yemekleri yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde her iki takımda yemeklerini tamamlayıp konsolosların beğenisine sundu.

Konsoloslar yemeklerin tadımlarını yaptı ve beğendikleri tabağın takımına oylarını kullandı. Oylar kullanıldıktan sonra takımlar stüdyoya döndü. Danilo şef, zarfları tek tek açmaya başladı. Kırmızı takım ilk üç yemeğin neredeyse tamamının oyunu aldı.

Son yemeklere doğru mavi takım puan almaya başladı ve kırmızı takım 20’ye 15’lik oy farkıyla haftanın son dokunulmazlığını kazandı. Zaten dört yarışmacısı eleme potasında olan kırmızı takım, son oyunu kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Şefler yarışmacılara sıfır atık komseptiyle hafta içinde artan ürünler verildi. Mavi takım yarışmacıları 40 dakika süre içinde var güçleriyle en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitiminde şefler en başarılı dört tabağı yapan 4 yarışmacının isimlerini açıkladı. Bu yarışmacılar; Burak, Burak Kaya, Onur ve Metin oldu. 4. Burak Kaya, 3. Onur oldu ve geriye Metin ile Burak kaldı. Burak 1. olarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlığı kazanan Burak, eleme adayı olarak Şeyma’nın ismini verdi. Şeyma, haftanın 5. eleme adayı oldu. Yapılan oylamada en çok oyu alan Gamze oldu. Gamze, haftanın 6. eleme adayı oldu.

MasterChef 2022’nin İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler