Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül'ün Yardımına...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’ün Yardımına Yetişiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Melek, son anda Celal’i trenin altından kurtarıyor. Mert, Sadi hocasına gelip o geceyi ondan geçirmek istiyor. Ertesi gün Gizem, Ayaz’ın çalıntı arabasında görüntülenip gözaltına alınıyor. Mert ile Ayaz, suçu üstüne alıyor. Ancak Sadi, gidip araç sahibini bulup onların serbest kalmasını sağlıyor. Tatar, Yaver’in telefon sinyallerinden Emin’in yerini buluyor. Tam ona silah çekeceği sırada bir kazaya kurban gidiyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, Songül’ün yardımına yetişiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül’ün Yardımına Yetişiyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gelsin 7. bölüm 1. fragmanında; Zülfikar Melek’e deli gibi aşık olduğunu söylüyor. O ise, ondan vazgeçtiğini onunda kendisinden vazgeçmesini istiyor. Gizem, Mert’i öpüp ona teşekkür ediyor. Songül, pusuya düştüğünü anlayıp Sadi’den yardım istiyor. Oda, Songül’ü bulup onun hayatını kurtarıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Melek, Celal’in inatla tirenin önünden kurtulmayacağını anlayınca onu kurtarmak zorunda kalıyor. Annesi ise Melek’i, suçlamaya devam ediyor. Ona, onun gibi bir kızı olmadığını söyleyip elinden evin anahtarını alıyor. Mert, Derya’yla tartışıp Sadi hocasının kapısını çalıyor.

Ona o geceyi orada kalmak için rica ediyor. Oda kabul ediyor. Bu durumda Sadi ile Songül, karı koca olarak aynı odada kalmak zorunda kalıyor. İkili sabah uyandıklarında aynı yatakta gözlerini açıyor. Bu durum Songül’ün hoşuna gitse de yinede ona tepki gösteriyor. Ayaz Gizem’e, pahalı bir ayakkabı hediye ediyor.

Bu ayakkabıyı fark eden Aylin ona, tepkisini gösteriyor. Aylin, ayakkabıyı Ayaz’ın önüne fırlatıyor. Bu arada Songül, annesiyle babasının ölümünü araştırıyor ve bu işin içinde bir lojistik şirketinin olduğunu anlıyor. Sadi, okula gittiğinde öğrencilerin yurt dışı hayallerini duyuyor.

Onlara 30 ağustos zafer bayramının nasıl kazandığını duygusal bir şekilde anlatıyor. Onları, bu vatan için canlarını veren şehitler için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyor. Öğrenciler, Sadi hocalarının anlattığı hikayeden çok etkileniyor ve sınıfta duygusal anlar yaşanıyor.

Gizem, çalıntı aracın içinde görüntülenip tutuklanıyor. Ama Ayaz’ın adını vermiyor. Mert ile Ayaz, karakola gidip o aracı Gizem’in değil kendisinin çaldığını söyleyip nezarete atılıyor. Songül, Mert’in arabanın plakasını bile bilmediğini anladıktan sonra Sadi’yi arıyor. Sadi, Songül’den arabanın plakasını alıp araba sahibiyle görüşüp şikayetini geri aldırıyor.

Songül, yemeğe Derya’yı davet ediyor. Derya, daveti kabul edip kapıya kadar gidiyor. Ancak geri dönüyor. Sadi ise, Derya’yla karşılaşmak istemediği için Songül’e bir bahane uyduruyor. Tatar ise, Yaver’in telefon sinyallerinden o mahalleyi mesken tutuyor ve Emin’i görüp silahını çekiyor. Emin ise, öldürmesini söylediği anda Tatar’a bir araba çarpıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Konuşması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler