Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi'nin 30...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Konuşması!

Show Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 6. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mert, Sadi hocasının evinde kalmaya başlar. Melek, üvey babasının yürüdüğünü ispatlamak için Can’dan yardım isteyip eve kamera yerleştirir. Songül, yıllar önce yaşadığı üzücü olayla yüzleşir. Osman’ın adamı Emin’i bulup, ona silahını doğrultur. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Sadi’nin duygusal 30 Ağustos Zafer Bayramı konuşması..

Perşembe Dizileri 2022

Sadi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Konuşması!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. bölüm 1. ön izlemesinde; Sadi, öğrencilere Karaali çavuşun hikayesini anlatıyor. Onlara bu vatanın nasıl kazanıldığını anlatıp ülkemiz için canını feda eden askerlerin ruhu için onları bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. bölüm 1. ön izleme…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi, Derya’yı gördükten sonra Songül’ün evde kendisi için hazırlık yaptığını unutur. Doğruca bir meyhaneye gidip oturur. Oraya gelen bir baloncunun tüm balonlarını alıp ondan kendisiyle oturup dertleşmesini ister. Hırsızlığa çıkan Araz’ın abisi, Sadi’nin arabasını görüp ondan intikam almak için çalar.

Arabanın torpido gözünden onun tespihini alıp arabayı denize atar. Songül, Sadi’ye telefondan ulaşamaz. Daha sonra bir telefon gelir ve eşi Sadi’nin arabasının denize uçmuş olarak bulunduğunu öğrenir. Ağlayarak sokağa çıkıp taksi aramaya başlar. O sırada oradan geçen Derya onu arabasıyla götürür.

Songül, Sadi’nin arabasının çıkarıldığını ama ona ulaşılamadığını öğrenince Derya’ya sarılıp ağlar. Derya, tekrar onu eve bırakır. Çok geçmeden garsonlar Sadi’yi eve sarhoş bir şekilde getirir. Songül onu görünce ağlayarak boynuna sarılıp ağlar. Sadi Songül’e, kendisinin bir kadını mutlu edecek biri olup olmadığını sorar.

Songül, onu yatırdıktan sonra ertesi gün bu yaptığının hesabını sorar. Sadi ise, onu geçiştirip okula gider. Mert Sadi hocanın yanına gelip ablasıyla neden görüşmediğini sorar. Oda, unuttuğunu ancak bu ailevi probleme karışmak istemediğini söyler. Melek, tekrar hapse gireceğini öğrenince üzülerek de olsa Zülfükar’la ilişkisini bitirir.

Zülfikar, bu duruma anlam veremez. Melek eve gittiğinde Celal’i yürürken görür. Hemen annesine gidip durumu anlatır. Ancak annesi ona inanmaz. Melek, Celal’i tekerlekli sandalyeyle tren istasyonuna götürüyor ve rayların üzerine koyar.

Annesine onun yürüdüğünü ispatlayacağını söyler. Derya Mert’e, o evde yaşadığı sürece kendisinin istediğini olacağını ve o okuldan başka okula sevk edileceğini söyler. Mert’de evi terk eder.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman’ın Adamları Emin’i Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler