Ana SayfaDizilerSeversin 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selin Asya İle Tolga'nın Sırrını İfşa...

İlgili Postlar

Seversin 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selin Asya İle Tolga’nın Sırrını İfşa Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Tolga’nın kendisini Elif’le aldattığını düşünüp abisi ve Nesrin’le birlikte onu takip ediyor. Durumun öyle olmadığını anlayan Asya Tolga’ya karşı çok mahcup oluyor. Tolga, Asya’nın kendisine güvenmeyeceğini düşünüp ona ayrılmayı teklif ediyor. İkili, ünlü talk şovmenin konuğu oluyor. Asya, Semi ile konuştuktan sonra Tolga’nın yanına gidip onunla denemek istediğini söylüyor. Selin ise, Asya ile Tolga’nın sırrını ifşa ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Selin Asya İle Tolga’nın Sırrını İfşa Ediyor!

Seversin dizisinin 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Tolga’ya Elif’ten gelen mesajı okuyor. Tolga’nın mesajın bankadan geldiğini söylemesiyle ona güveni yıkılıyor. Onun kendisini Elif’le aldattığını düşünüyor. Durumu abisi ile Nesrin’e anlatıyor. Nesrin, Tolga’yı takip etmeyi teklif ediyor. Kadir, gözleriyle Tolga’nın Elif’i arabasına bindirene kadar onun masum olduğuna inanıyor.

SEVERSİN 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Takip devam ediyor ve Tolga, Elif’le birlikte bir eve giriyor. Arkasından Nesrin, Kadir ve Asya’da içeri giriyor. Ancak Tolga’nın oraya küçük kıza yardım amacıyla gittiği ortaya çıkıyor. Tolga, Asya’nın bu yaptığına çok bozuluyor. Asya ne kadar özür dilese de onun artık kendisine güvenmeyeceğini anlıyor.

Asya, Tolga’yı sevdiğini anlıyor ve ona bunu itiraf etmek için onunla buluşuyor. Ama Tolga, Asya’ya onun asla kendisine güvenmeyeceğini, kendisinin belki onu ileride üzebileceğini de anladığını söyleyip bu sahte nişanlılık durumunu bitirmeyi teklif ediyor. Asya da, aşk itirafı bulunamadan kabul etmek zorunda kalıyor.

Tolga, Asya’ya zarar gelmesin diye kendisinin başka bir kadınla çekilen fotoğraflarını yayınlayıp ayrılığın aldatma yüzünden olduğunu göstermeyi planlıyor. Ünlü talk şovcu Asya ile Tolga’yı konuk olarak çağırıyor. Bunu öğrenen Asya ile Tolga, ayrılık planını erteleyip programa konuk oluyor.

Programda ikili şarkı söyleyip aşklarını herkese gösteriyor. Programı seyreden Selin, kıskançlık krizlerine giriyor. Asya, lise aşkı Selami’nin Semi olarak bir albüm çıkaracağını, kendisini klibinde oynamasını istediğini öğreniyor ve onun teklifini kabul ediyor. Tolga, Asya’yı Semi’den kıskanıyor ve klip çekimine gidiyor.

Daha sonra Hakan’dan bir parti düzenlenmesini isteyip gidip partiye eğlenmeye başlıyor. Semi, Asya’yı sevdiğini ama ona itiraf edemediğini yıllar sonra itiraf ediyor. Bunu duyan Asya, Tolga’ya sevdiğini söylemeye karar verip partiye gidiyor. Ona sarılıp ne olursa olsun onunla denemek istediğini söylüyor.

O anların fotoğrafı paylaşılıyor. Selin, o fotoğrafları görünce iyice kıskançlık krizine giriyor ve onların sahte sevgili olduklarını ifşa ediyor. Tüm magazin programlarında onların sahte aşkları konuşulmaya başlıyor.

Seversin 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya’nın Arası Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler