Ana SayfaDizilerSeversin 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya'nın Arası Bozuluyor!

İlgili Postlar

Seversin 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya’nın Arası Bozuluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 13. yeni bölümüyle 24 ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, artık kendi içinde Tolga’ya olan aşkını kabullenir. Ancak aşkını Tolga’ya nasıl dile getireceğini bilemediği için kendi kendine provalar yapar. Seversin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga ile Asya’nın arası bozuluyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga İle Asya’nın Arası Bozuluyor!

Seversin 13. bölüm 2. fragmanında; Tolga, Asya’ya onun kendisine güvenemeyeceğini düşündüğünü söylüyor. Asya ise onun, kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlıyor. Selin, Tolga ile Asya’nın sahte nişanlılık olayını ifşa etmeye hazırlanıyor.

İşte Seversin 13. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolga, Asya’ya ona aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini söyler. Asya ise, Tolga’yla sevgili olmayı kabul etmez. İlk kez ret edilen Tolga, ne yapacağını bilemez. Gözü Asya’dan başka kimseyi görmeyen Tolga, artık çapkınlık defterini kapatır. Hakan ise Tolga’ya, pek inanmaz ve ona çapkınlığı yavaş yavaş bırakmasını ister.

Her hareketine dikkat eden Tolga, karavanında bir kadınla karşılaşır. Hemen dışarı çıkıp Hakan’a o kadının kim olduğunu derhal karavanından çıkarmasını ister. Ama Elif’i yönetmenin prova yapması için Tolga’ya gönderdiği ortaya çıkar. Tolga, mecburen Elif’e yardım eder.

Onlar prova yaparken Asya içeri girer ve Tolga ile Elif’i yanlış anlar. Tolga, Asya’ya karşı kendisini savunur. Asya, çekim sırasında Tolga’nın gerçekten doğru söylediğini anlar. Ancak Elif’in giderken telefonunu beklediğini söylemesiyle yine içine bir kurt düşer. Bu arada Suzan, Tolga ile Asya’nın numaradan nişanlı olduklarını Selin’den öğrenir.

Bir taktik değiştirip Asya’nın ailesiyle yakınlık kurar. Hakan, Tolga istemese de onun geleneksel yaz partisini organize eder. Asya, partiye davet edilmediğini öğrendikten sonra partiye gitmeme kararı alır. Ancak Selin’in partiye gideceğini Suzan’dan öğrendikten sonra fikri değişir.

Selin, Asya’nın partiye gitmediğini Suzan’dan öğrenip partiye gider. Tolga, partiye katılmaz ve bir kenarda oturur. Dansa davet edilince Asya’yı yanında hayal edip eğlenmeye başlar. Selçuk onun yanına gidip Asya için davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini söyleyince ikili birbirlerine girer.

Selin, Tolga’yı alıp odasına götürmeye çalışır. O sırada Asya gelir. Tolga’nın Selin’e, Asya yanında olmasa da kalbinde olduğunu söylediğini duyar. Selin’in yanına gidip Tolga’nın onu istemediğini söyler ve ondan daha fazla gurursuzluk yapmamasını ister.

Asya, kulaklarıyla duyduğu için Tolga’ya güvenmeye başlar ve onunla sevgili olmayı kabul eder. İkili o geceyi beraber geçirir. Tolga Asya’ya kahvaltı hazırlarken Elif’ten mesaj gelir. Mesajı okuyan Asya, Tolga’nın yalan söylediğini anlayıp ona karşı güveni bir kez daha yıkılır.

Seversin 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’ya Güvenmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler