Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Son Beş Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Son Beş Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, son yedek yarışımacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. Geriye kalan on yarışmacı arasından beş yarışmacının yedek kadroya gireceği yarışta yarışmacılar var güçleriyle mücadele etti. İlk turu kazanan üç yarışmacı yedek yarışmacı olarak MasterChef 2022’ye katılma şansı elde etti. Geriye kalan yarışmacılar yedekten son ikiye kalabilmek için mücadele etti. MasterChef 2022’nin son beş yedek kadrosuna kimler girdi?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 18. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Son Beş Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının son gününde şefler öncelikle, geriye kalan 10 yarışmacıyla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, bu son günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda kıymalı yaprak sarması yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Yaprak sarması için yarışmacılara verilen süre başladı. Bir çok yarışmacı bu yemeği yapmak için değişik yöntemler denedi. Verilen sürenin sonunda şefler, yarışmacıların yemeklerini tek tek tattı ve değerlendirmek için onlardan süre istedi, Sürenin sonun şefler, en iyi etli yapmak sarması yapan yarışmacıları belirledi. 40 dakika süre içinde en iyi yapmak sarmasını yapan yarışmacılar açıklandı.

İlk turun en başarılı yemeğini yapan yarışmacılar; Makbule, Görkem ve Sema oldu. Bu üç yarışmacı yedeklerden MasterChef kadrosuna girme şansını elde etti. Geriye kalan yarışmacılar ise, ikinci turda şansını denemek için tekrardan mutfağa girdi.

İKİNCİ TUR!

Geriye kalan yarışmalar için son şans başladı. Mutfağa giren yarışmacılardan şefler,  mozeralle peyniri verip onlardan bu ürünle yaratıcı yemekler yapmalarını istediler. Verilen süre başladı ve yarışmacılar tüm güçleriyle yedekten de olsa son şanslarını değerlendirmek için var güçleriyle mücadele etti. Verilen sürenin bitmesiyle şefler, yarışmacıların yaptığı yemekleri tek tek değerlendirdi.

BİRİNCİ KİM OLDU?

İkinci turun en zayıf tabağını yapan yarışmacı Efekan oldu. 6. Burak, 5. Emre, 4. Duygu oldu. Günün ikincisi Burak Kaynak oldu. Cenkay ise, yedeklerde yer almayı hak eden ikinci turun birincisi oldu.

asterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 17. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler