Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 18. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 18. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın son gününde geriye kalan 11 yarışmacıyla ana kadroya girecek 18. son yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 4 yarışmacı belirlendi. Bu 4 yarışmacı ikinci turda yarıştı ve aralarından biri ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadroya giren 18. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 17. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 18. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının son gününde şefler öncelikle, geriye kalan 11 yarışmacıyla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, bu son günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda Çikolatalı Mus yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Şefler yarışmacılara bu tatlı için 35 dk süre verdiler. Son on dakikada musların dolaba girmesi gerektiğini söyleyip süreyi başlattılar. 11 yarışmacı ana kadroya girebilmek için son şanslarını iyi değerlendirmek için var güçleriyle mücadele etti. Verilen sürenin sonunda iki yarışmacı yemeğini yetiştiremedi.

Yemeğini Burak Kaynak ile Burak yetiştiremedi. Şefler diğer yarışmacıların tatlılarının tadımını yapıp tek tek değerlendirdi. En başarılı dört tabağı yapan yarışmacıları belirleyen şefler isimlerini açıkladı. Bu yarışmacılar; Sema, Serpilay, Emre ve Duygu oldu.

İKİNCİ TUR!

Sema, Serpilay, Emre ve Duygu, ikinci tur için tekrar mutfaktaki yerlerini aldı. Yarışmacıların önlerindeki kutudan erik çeşitleri çıktı. Şefler bu dört çeşit Erik’i kullanarak onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi ve bu yemek için kırk dakika süre verdi. Verilen süre içinde Sema, erikleri kullanarak içli köfte yaptı. Emre, saray yemeğine yakın bir yaratıcı kazan yemeği yaparken, Serpilay ile Duygu tatlı yaptı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Verilen sürenin bitmesiyle şefler dört yarışmacının tabaklarını tek tek değerlendirdi ve sonrasında, dört yarışmacının da birinci olabilecek yaratıcı yemekler hazırladıklarını birinciyi seçmek için çok zorlanacaklarını söyleyip onlar için alkış istedi.

4. Emre, 3. Duydu oldu. Geriye Sema ile Serpilay kaldı. Serpilay günün birincisi oldu ve ana kadronun son önlüğünü de aldı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 16. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler