Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 17. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 17. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın 5. gününde geriye kalan 12 yarışmacıyla ana kadroya girecek 17. yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 6 yarışmacı belirlendi. Bu 6 yarışmacı ikinci turda yarıştı ve verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacı belinlendi. Dört yarışmacı arasından birinci olan ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadroya giren 17. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 16. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 17. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının 5. gününde şefler öncelikle, geriye kalan 12 yarışmacıyla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, önlerindeki 2 günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda Etli ve böbrekli pay yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

İlk tur için yarışmacılara 50 dakika süre verildi. Oldukça zor ve teknik bir yemek olan etli ve böbrekli pay yemeği için gerekli açıklamaları yapan şefler süreyi başlattı. Verilen süre içinde tüm yarışmacılar var güçleriyle yemeği en iyi şekilde yapıp ilk turu geçmek için büyük mücadele verdi.

Verilen sürenin bitimiyle tüm yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemeklerin tek tek tadımlarını yapıp değerlendirdi. Daha sonra ilk turu geçen 6 yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Burak Kaynak, Burak, Serpilay, Makbule, Ayaz ve Göktuğ oldu. Birinci turun en başarılı yemeği yapan Burak Kaynak oldu.

İKİNCİ TUR!

İlk turu geçen altı yarışmacı ikinci tur için tekrar mutfağa girdi. Yaratıcılık yemeği için kutuların altından maydanoz, Nene ve Dere otu çıktı. Şefler yarışmacılardan bu yeşillikleri kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi ve bu yemek için onlara tam 40 dakika süre verdi. Serpilay tatlı yapmayı tercih etti. Verilen sürenin sonunda şefler yemeklerin tadımını yapıp en başarılı yaratıcı yemeği yapan 3 yarışmacıyı ön tarafa çağırdı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Bu yarışmacılar; Burak Kaynak, Makbule ve Ayaz oldu. İkinci turun üçüncüsü Makbule oldu. Geriye Burak Kaynak ile Ayaz kaldı. Ayaz birinci oldu ve ana kadronun 17. yarışmacısı olarak üzerine ismi yazan önlüğü şeflerin elinden giydi.

Ayaz, haftanın beş gününde ilk turu geçmiş ve ikinci turda elenmişti. Bu sefer aynı şey olmadı ve Ayaz yaptığı yaratıcı yemeğiyle ana kadroya girmeye başarmanın haklı mutluluğunu yaşadı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 15. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler