Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 15. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 15. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın 3. gününde geriye kalan 14 yarışmacıyla ana kadroya girecek 15. yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 5 yarışmacı belirlendi. Bu 5 yarışmacı ikinci turda yarıştı ve verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacı belinlendi. Dört yarışmacı arasından birinci olan ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadroya giren 15. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 15. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının 2. gününde şefler öncelikle, geriye kalan 14 yarışmacıyla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, önlerindeki 4 günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda Fırında Sütlaç yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Fırında Sütlaç yapmak için gerekli olan tüm malzemeler yarışmacılara verildi. Bu yemeği yapmaları için yarışmacılara tam 35 dakika süre verildi. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi sütlaç yapmak için mücadele etti. Emre, çift tadım yaptığını fark edip yemeğine baştan başladı.

Bir çok yarışmacı Sütlaç yaparken aksilikler yaşadı ve tam zamanında fırına atamadılar. Verilen süre bittikten sonra şefler, tadımlarını yapıp en iyi Fırında Sütlaç yapan 5 yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Göktuğ, Görkem, Makbule, Barış ve Ayaz oldu. İlk turun birincisi Görkem oldu.

İKİNCİ TUR!

Beş yarışmacı ikinci turda yaratıcılık yemeğinde yarışmaya hak kazandı. Yarışmacıların önlerindeki kutular açıldı ve kutulardan İşkembe çıktı, Şefler yarışmacılardan bu ürünü kullanarak en yaratıcı yemeği yapmalarını istedi ve onlara 45 dakika süre verildi. Sürenin bitmesine dakikalar kala Makbule’nin çift tadım yaptığı ortaya çıktı.

Mehmet şef onun yemeğini değerlendirmeye almadı. İlk defa ikinci tura katılan Makbule çok üzüldü. Şefler sürenin bitmesinden sonra yemeklerin tadımlarını yapıp dört yarışmacıyı öne çağırdı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

İkinci turun dördüncüsü Ayaz, üçüncüsü Göktuğ oldu. Geriye Görkem ile Barış kaldı. Görkem ikinci oldu ve Barış birinci olarak MasterChef 2022’nin ana kadrosunun 15. yarışmacısı olarak üstünde ismi yazan önlüğü giydi.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam ana kadroya girecek 16. yarışmacı belirlenecek. Yarışmacılar ilk turda Kalamar dolması yaparak mücadele edecek. Yine yarışmacılardan bazıları yine talihsizlik yaşayacak. Fatmanur ile Dilan arasında sözlü sataşma yaşanacak.

İşte MasterChef Türkiye 2022’nin 44. bölüm fragmanı…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler