Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül Sadi'nin...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül Sadi’nin Eve Sarhoş Gelmesine Sinirleniyor!

Show Tv’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin, Derya’yı gördükten sonra zamanında aşkına sahip çıksaydı bambaşka bir hayat yaşayacağını düşünmeye başlar. Melek, tekrar hapse gireceğini anladıktan sonra Zülfikar’ı ümitlendirmek istemez ve ondan ayrılmak ister. Zülfikar, büyük bir çöküntü yaşar. Melek, üvey babasının yürüyebildiğini anlar. Songül, Sadi’nin başına kötü bir şey geldiğini düşünerek Derya’ya sarılıp ağlar. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Songül, Sadi’nin eve sarhoş gelmesine sinirleniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Songül Sadi’nin Eve Sarhoş Gelmesine Sinirleniyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm 1. ön izlemesinde; Songül, Emin’e eve sarhoş geldiği için çok kızıyor. Sadi ise, ona dünde olan ne varsa dünde kaldığını söyleyip onu susturmaya çalışıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm 1. ön izleme…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya, okula gittiğinde Sadi öğretmenin Mert’in babası Emin olduğunu görüp şok oluyor. Onun karşısına çıkmadan okuldan ayrılır. Eve döndükten sonra Mert’e, onun o okula devam etmesini istemediğini kaydını başka okula aldırmak istediğini söyler. Mert ise, arkadaşlarından ayrılmak istemediğini söyler.

Okula gittiğinde durumu arkadaşlarına anlatır. Sadi, Mert’in bir derdi olduğunu anlayıp yanına gider ve durumu öğrendikten sonra ablasıyla konuşmak istediğini söyler. Aylin’in babası kızının kaldığı evi bulup onunla konuşmak için bekler. Onunla karşılaştıktan sonra kızından kendisini affetmesini ve eve dönmesini ister.

Aylin eve dönmek istemeyince yüzüğünü çıkarıp karısına ya Aylin’i eve getireceğini, yada o evliliğin biteceğini söyler. O da polis ve avukatla Mert’in evine gidip reşit olmayan bir kızı alıkoyduklarını söyleyip Aylin’i onları şikayet etmekle tehdit eder. Aylin de, onlara zarar gelmemesi için eve dönmek zorunda kalır.

Yaver, Emin’in evine gizlice girip ona Osman’ın adamlarının onun mezarını açıp boş olduğunu öğrendiklerini ve her yerde onu aradıklarını söyler. Osman’ın adamları Yaver’e ulaşır. Yaver, onlara Emin’in yerini onlara söyleyeceğini söyleyip bir anlaşma yapar. Osman ve adamları Emin’i, bulduklarını zannettikleri evde pusuya düşer.

Songül, mahallede çıkan bir kavgayı ayırayım derken elinden yaralanır. Hastanede Derya onu tanıyıp yarasını pansuman eder. Daha sonra Songül’ü eve bırakır. Onunla bir kahve içmek için eve çıktığında Songül’ün Emin’in karısı olduğunu anlayıp evi terk eder.

Sadi, Songül’ün yaralandığını duyunca evi tıbbı malzemeyle doldurur. Mert, Sadi’ye ablasının onunla görüşmeye gelmek istemediğini söyler. Sadi de, onunla konuşmaya kendisi gider. Karşısında Derya’yı görünce şok olur. Evde ise Songül, Sadi için muhteşem bir sofra hazırlayıp onu bekler.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Kaza Mı Geçiriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler