Ana SayfaDizilerPerşembe Dizileri 2022

İlgili Postlar

Perşembe Dizileri 2022

Televizyon Ekranlarındaki Perşembe Dizileri
2022 yılının Perşembe akşamları sakin geçiyor, sadece üç farklı kanalda 3 farklı senaryoya sahip dizi yayınlanıyor. TRT1’de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, ATV’de Bir Zamanlar Çukurova, Kanal D’de ise Camdaki Kız dizisi yayınlanıyor. Diğer kanallar ise film veya yarışma programı yayınlıyor Perşembe akşamı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı

Es Film imzalı, yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan’ın olduğu, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in kaleme aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi güçlü kadrosuyla izleyici karşısında. Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı ; Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatılıyor. Dizinin çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Bir Zamanlar Çukurova

Afiş Fotoğrafı Bazı İpuçlarını Ele Verdi
Afiş Fotoğrafı Bazı İpuçlarını Ele Verdi

Son dönemin başarılı yapım şirketlerinden olan TIMS&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık oturuyor, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan birlikte kaleme alıyor. 4 sezondur ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezon final yapacağını da açıkladı.

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış “Yılmaz” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden “Züleyha”nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir “Hünkar”ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan “Demir” de! Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir. Dizinin çekimleri genellikle Adana ve Mersinde gerçekleştiriliyor, dizi için özel bir plato kurulmuş. İnşaatı 8 ay süren bu dizi platosunu, 450 kişilik profesyonel ekip çalışarak tamamlamış.

 

Camdaki Kız

Nalan Kocasında Bulamadığı İlgiyi Hayri'de Buluyor

OGM Pictures imzalı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘aynı’ isimli romanından uyarlanan gerçek bir aşk hikayesini konu alan dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Seda Altaylı, Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı reyting rekortmeni dizi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.
Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzel bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamız ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları gerçek bir karanlığa gömülecektir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler