Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın ilk gününde yeni 16 yarışmacısıyla ana kadroya girecek 13. yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 8 yarışmacı belirlendi. Bu 8 yarışmacı ikinci turda yarıştı ve verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacı belinlendi. Dört yarışmacı arasından birinci olan ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadroya giren 13. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin 2. Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının ilk gününde yeni 16’lık gurupla önce sohbet etti. Daha sonra onlara, önlerindeki altı günü iyi değerlendirip onlardan ana kadroya girmek için büyük çaba sarf etmelerini istediler. Şefler yarışmacılardan ilk turda Ali Nazik yemeği yapmalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Birinci turda Ali Nazik yemeği verildi. Şefler yarışmacıları bu yemeği nasıl yapacaklarını serbest bıraktı. İster kebap şeklinde mangalda, ister tavada bu seçimi onlara bıraktılar. Yarışmacılara bu yemek için 40 dakika süre verildi. Bu süre içinde yarışmacılar en iyi Ali Nazik yemeğini yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yaptığı yemekleri tek tek değerlendirdi ve en başarılı yemeği yapan 8 yarışmacı belirledi. Bu yarışmacılar; Ayaz, Görkem, Burak Kaya, Dilan, Barış, Efekan, Duygu ve Kıvanç oldu ve ikinci turda yarışmaya hak kazandılar.

İKİNCİ TUR!

Sekiz yarışmacı ikinci tur için mutfaktaki yerlerini aldı. Önlerindeki kutulardan Armut meyvesi çıktı. Şefler yarışmacılardan, bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi ve onlara kırk dakika süre verdi. Kırk dakika süre içinde 8 yarışmacı en iyi yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Verilen sürenin bitiminden sonra şefler yarışmacıların yemeklerini tek tek değerlendirdi ve en başarılı tabağı yapan 4 yarışmacının isimlerini açıkladı. Bu yarışmacılar; Görkem, Ayaz, Burak Kaya ve Duygu oldu. Günün 4. yarışmacısı Duygu oldu. 3. yarışmacısı Görkem olurken geriye Burak Kaya ile Ayaz kaldı. İki yarışmacı arasından en başarılı yaratıcı yemeği yapan Burak Kaya oldu ve MasterChef 2022’nin ana kadrosuna 13. yarışmacı olarak girmeye hak kazandı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 12. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler