Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin 2. Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin 2. Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, haftanın son gününde ana kadroya yedeklerden girecek 5 yarışmacıyı belirlemek üzere ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen 3 yarışmacı belirlendi ve belirlenen yarışmacılar yedekten ana kadroya girdi. İkinci turu geçen iki yarışmacı da yedek yarışmacı olarak belirlendi. MasterChef 2022’nin 2. yedek kadrosuna kimler girdi? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 12. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 2. Yedek Kadrosuna Kimler Girdi?

MasterChef 2022’nin yeni bölümünde şefler, ilk tur başlamadan önce yarışmacılarla bir gün önceki oyunlar hakkında konuştu ve onlara ana kadroya yedekten girebilmek için son şanslarını iyi değerlendirmelerini istedi. Daha sonra ilk turda yarışmacılardan yapmalarını istedikleri yemeği açıkladılar.

BİRİNCİ TURU KİMLER GEÇTİ?

Şefler ilk turda yarışmacılardan zeytinyağlı enginar yemeği yapmalarını istedi. Onlara bu yemeği yapmaları için 45 dakika süre verdi. Verilen süre içinde yarışmacılar var güçleriyle en iyi enginar yemeğini yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yaptığı yemekleri tek tek tadımını yapıp değerlendirdi.

İlk turun en iyi yemeğini yaparak birinci olan yarışmacı Ege oldu. Vural ve Erkan ikinci ve üçüncü olarak ana kadroya yedekten girmeye hak kazandı. Geriye kalan yarışmacılar ikinci turda şanslarını denemek üzere mutfaktaki yerlerini aldı.

İKİNCİ TURUN BİRİNCİSİ VE İKİNCİSİ KİMLER OLDU?

İkinci tur için şefler yarışmacılara yeşil koruk ürünü verdi. Onlardan bu ürünü kullanarak en yaratıcı yemeklerini yapmalarını istedi. Verilen 40 dakikalık sürenin sonunda bütün yarışmacılar yemeklerini yetiştirdi. Şefler yarışmacıların yapmış oldukları yemeklerin tadımlarını yapıp en başarılı iki ismi belirlemek üzere aralarında değerlendirme yaptılar.

İkinci turun en başarılı yemeğini yapan yarışmacı Ayşegül oldu ve ana kadroya yedekten girmeye hak kazandı. Turun en başarısız yemeğini Rukiye yaptı. Rukiye’den sonra MasterChef’e 2. veda eden yarışmacı İbrahim, 3. veda eden yarışmacı Dali, 4. veda yarışmacı Rağde oldu.

Geriye Şule ile Ali kaldı. Şefler, Şule’nin tabağını daha başarılı buldu ve MasterChef’e veda eden yarışmacı Ali oldu.

Böylelikle MasterChef 2022’nin ana kadrosuna 2. yedek yarışmacıları; Ege, Vural, Erkan, Ayşegül ve Şule oldu.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler