Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, haftanın 5. gününde ana kadroya girecek 11. yarışmacıyı belirlemek ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen altı yarışmacı belirlendi. Altı yarışmacı ikinci turda yaratıcılıklarını gösterecek tabaklar yapıp ana kadroya girebilmek için büyük mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 11. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 10. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin yeni bölümünde şefler, ilk tur başlamadan önce yarışmacılarla bir gün önceki oyunlar hakkında konuştu ve onlara şanslarının azaldığını bir kez daha yineleyip kendilerini bir an evvel toparlayıp başarılı tabaklar yapmalarını istedi. Daha sonra ilk turda yarışmacılardan yapmalarını istedikleri yemeği açıkladılar.

BİRİNCİ TUR!

Şefler yarışmacılardan ilk turda Su böreği yapmalarını istedi. Yarışmacılara, su böreğini yapmaları için 40 dakika süre verildi. Bu süre içinde yarışmacılar zamanla yarışıp en iyi su böreğini yapabilmek için ter döktü. Yarışmanın sonlarına doğru Rağde, büyük bir şansızlık yaşadı ve yaptığı su böreğini tepsisiyle birlikte yere düşürdü.

Az zaman kalmasına rağmen tekrar böreği yapıp yetiştirdi. Ancak tam olarak kızartmaya vakti yetmedi. Şefler verilen sürenin sonunda yarışmacıların yaptığı böreklerin tek tek tadıp değerlendirdi. Aralarında kısa bir süre konuştuktan sonra en başarılı böreği yapan 6 yarışmacının isimlerini açıkladılar. Birinci turu geçen altı yarışmacı; Ayşegül, Burak, Vural, Kaan, Erkan ve İbrahim oldu.

İKİNCİ TUR!

Bu altı yarışmacı ikinci turda yarışmaya hak kazanmış oldu. Şefler yarışmacılara ikinci tur için ana ürün olarak Tere verdi. Onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi ve yarışmacılara bu yemek için 40 dakika süre verdi. Bu süre içinde altı yarışmacı tere ürününü kullanarak en yaratıcı yemeği yapıp ana kadroya girebilmek için mücadele etti.

Verilen sürenin bitmesinden sonra şefler, yarışmacıların yaptığı yemekleri tek tek tadımlarını yapıp değerlendirdi. Ayşegül, tere ürününü kullanarak çok yaratıcı bir yemek yaptı. Ancak Somer şef, tabağının kirli olduğunu görüp bundan puan kırılacağını söyledi.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Şefler en başarılı yaratıcı yemeği yapan üç yarışmacının ismini açıkladı. Bu yarışmacılar; Ayşegül, Vural ve Burak oldu. Vural, günün üçüncüsü olurken, Ayşegül tabağının kirli olmasından dolayı birinciliği Burak’a kaptırdı. Burak, birinci oldu ve üstünde ismi yazılı önlüğü giymeye ve ana kadroda yarışmaya hak kazandı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 9. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler