Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 10. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 10. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, haftanın 4. gününde ana kadroya girecek 10. yarışmacıyı belirlemek üzere yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen altı yarışmacı belirlendi. Altı yarışmacı ikinci turda yaratıcılıklarını gösterecek tabaklar yapıp ana kadroya girebilmek için büyük mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 10. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 9. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 10. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin yeni bölümünde şefler, ilk tur başlamadan önce yarışmacılarla bir gün önceki oyunlar hakkında konuştu ve onlara şanslarının azaldığını yineleyip kendilerini bir an evvel toparlayıp başarılı tabaklar yapmalarını istedi. Daha sonra ilk turda yarışmacılardan yapmalarını istedikleri yemeği açıkladılar.

BİRİNCİ TUR!

Şefler ilk turda yarışmacılardan Şeftalili Tartatin yapmalarını istedi. Hamuru için milföy hamuru verip yarışmacılara, yemeğin püf noktalarını anlattıktan sonra süreyi başlattılar. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi Tartatini yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadımını yaptı ve en başarılı altı  yarışmacının ismini açıkladı.

İKİNCİ TUR!

ikinci turun en başarılı tabaklarını yapan yarışmacılar Ege, Vural, erkan, Burat, Ayşegül ve Yağız oldu. Bu altı yarışmacı ikinci tur için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler yarışmacılara Dana kıyma ürünü verip bu ürünle onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre başladı ve altı yarışmacı var güçleriyle en iyi tabağı çıkarmak için uğraş verdi.

Verilen sürenin bitiminde şefler ikinci turun altı yarışmacısının yaptığı yaratıcı yemeklerin tadımını yapan şefler, en başarılı üç yarışmacıyı belirledi.

KİM BİRİNCİ OLDU?

İkinci turun en başarılı yaratıcı yemeğini yapan yarışmacılar; Ege, Vural ve Yağız oldu. Vural 3. oldu ve geriye Ege ile Yağız kaldı. Ege ile Yağız arasında en başarılı tabağı yapan yarışmacı Yağız oldu. Yağız, birinci ve ikinci turun birincisi oldu ve MasterChef 2022’nin ana kadrosuna girmeye hak kazandı. Oldukça duygulanan Yağız, ismi yazılı önlüğü gidip balkondaki yerini aldı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 8. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler