Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Derya'yı Gördükten...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Derya’yı Gördükten Sonra Dağılıyor!

Show Tv’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, Emin’i gördükten sonra okuldan ayrılıyor. Eve döndükten sonra Mert’e onu o okuldan almak istediğini söylüyor. Yaver, Emin’e Osman’ın adamlarının onu her yerde aradığını söylüyor. Songül, Sadi’ye karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor ve ona baş başa yiyecekleri bir yemek hazırlıyor. Sadi, Mert’in ablasıyla görüşmeye gittiğinde yıllar sonra karşısında Derya’yı görüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, Derya’yı gördükten sonra dağılıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Derya’yı Gördükten Sonra Dağılıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm 1. fragmanında; Sadi, Derya’nın Mert’in ablası olduğunu görünce şok oluyor. Eve geldikten sonra dağılıyor ve Songül’e, kendisinin bir kadını mutlu edecek bir adam olup olmadığını soruyor. Mert ile Araz, Gizem için birbirlerine giriyor. Derya, Mert’e sert bir dille o evde yaşıyorsa kendisinin dediklerini yapması gerektiğini söylüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derya, okula gittiğinde Sadi öğretmenin Mert’in babası Emin olduğunu görüp şok oluyor. Onun karşısına çıkmadan okuldan ayrılıyor. Eve döndükten sonra Mert’e, onun o okula devam etmesini istemediğini kaydını başka okula aldırmak istediğini söylüyor. Mert ise, arkadaşlarından ayrılmak istemediğini söylüyor.

Okula gittiğinde durumu arkadaşlarına anlatıyor. Sadi, Mert’in bir derdi olduğunu anlayıp yanına gidiyor ve durumu öğrendikten sonra ablasıyla konuşmak istediğini söylüyor. Aylin’in babası kızının kaldığı evi bulup onunla konuşmak için bekliyor. Onunla karşılaştıktan sonra kızından kendisini affetmesini ve eve dönmesini istiyor.

Aylin eve dönmek istemeyince yüzüğünü çıkarıp karısına ya Aylin’i eve getireceğini, yada o evliliğin biteceğini söylüyor. O da polis ve avukatla Mert’in evine gidip reşit olmayan bir kızı alıkoyduklarını söyleyip Aylin’i onları şikayet etmekle tehdit ediyor. Aylin de, onlara zarar gelmemesi için eve dönmek zorunda kalıyor.

Yaver, Emin’in evine gizlice girip ona Osman’ın adamlarının onun mezarını açıp boş olduğunu öğrendiklerini ve her yerde onu aradıklarını söylüyor. Osman’ın adamları Yaver’e ulaşıyor. Yaver, onlara Emin’in yerini onlara söyleyeceğini söyleyip bir anlaşma yapıyor. Osman ve adamları Emin’i, bulduklarını zannettikleri evde pusuya düşüyor.

Songül, mahallede çıkan bir kavgayı ayırayım derken elinden yaralanıyor. Hastanede Derya onu tanıyıp yarasını pansuman ediyor. Daha sonra Songül’ü eve bırakıyor. Onunla bir kahve içmek için eve çıktığında Songül’ün Emin’in karısı olduğunu anlayıp evi terk ediyor.

Sadi, Songül’ün yaralandığını duyunca evi tıbbı malzemeyle dolduruyor. Mert, Sadi’ye ablasının onunla görüşmeye gelmek istemediğini söylüyor. Sadi de, onunla konuşmaya kendisi gidiyor. Karşısında Derya’yı görünce şok oluyor. Evde ise Songül, Sadi için muhteşem bir sofra hazırlayıp onu bekliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Yine Songül’ü Etkilemeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler