Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Yine...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Yine Songül’ü Etkilemeyi Başarıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gizem, Mert’le konuşmaya evine gittiğinde karşısında Aylin’i görür. Aylin, Gizem’e sert çıkıp onunla ne konuşmak istediğini sorar. Osman’ın adamı Emin’in yerini bulur. Babasını arayıp Emin’i bulduğunu onun bir kızla birlikte yaşadığını gece onun işini bitireceğini söyler. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Sadi, yine Songül’ü etkilemeyi başarıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Yine Songül’ü Etkilemeyi Başarıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. bölüm 1. ön izlemesinde; Sadi, evi tıbbı cihazlarla dolduruyor. O kargaşada telefonunu kaybediyor ve Songül’ü arayıp ondan telefonunu bulmasını istiyor. Songül Sadi’nin telefonunu buluyor ve ekranda Songül iyi güler yazdığını görüp ona tepki gösteriyor. Sadi bunun üzerine, onun çok güzel güldüğünü söyleyip ona iltifat ediyor. Songül ise, mutlu oluyor. Ancak yine Sadi, yaptığı şakayla Songül’ü korkutmayı başarıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. bölüm 1. ön izleme…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi ile Songül, kendilerini takip eden kişiyi bulur. Yaver’in kendisini bulduğunu gören Sadi, onun evde kalmasını ister. Songül, onun evde kalmasının riskli olacağını düşünüp bu konuyu Sadi’yle tartışırken Yaver ortadan kaybolur. Ev sahipleri Sadi ile Songül’ün kapısını çalıp akşam onlara çaya gelmek istediğini söyler.

Sadi Songül’e, evde düğün fotoğrafları olmadığını hemen fotoğraf çektirmeleri gerektiğini söyler. Songül, büyük bir heyecanla gelinlik seçer. Sadi, Songül’ü gelinlikle görünce ona hayran kalır. Tabi yinede bunu ona belli etmez. İkili fotoğrafları çıkartıp evin duvarına asıp misafiri kabul ederler.

Kadının nasıl tanıştıklarını sormasıyla Sadi, öyle güzel bir hikaye uyduruyor ki Songül, o hikaye karşısında çok duygulanır. Okul müdürü 5 öğrencinin dosyasının odasından çalındığını fark edip öğrencilerin çantalarını arar. Dosyalar Gizem’in çantasında çıkar. Gizem, disiplin kuruluna sevk edilir. Sadi, Gizem’in masum olduğuna diğer öğretmenleri ikna eder.

Gizem, bu arada Mert’in gerçekten annesini kurtardığını, annesinin babasını kurtarmak için yalan ifade verdiğini öğrenir ve Mert’e karşı bakış açısı değişmeye başlar. Araz, velileri yeni gelen 5 öğrenciye karşı kışkırtır. Sadi, veli toplantısı düzenler.

Onlara gelincik hikayesini anlatıp ön yargılarından kurtulmalarını ve o beş gence ikinci bir şans vermeleri konusunda onları ikna etmeye çalışır. Bu arada Derya, toplantıya geç kalır. Tam toplantıya gireceği sırada Emin’i görüp şok olur.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin’in Düşmanları Yerini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler