Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadroya Giren 9. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 9. Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, haftanın 3. gününde ana kadroya girecek 9. yarışmacıyı belirlemek üzere yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde; İlk turu geçen yedi yarışmacı belirlendi. Yedi yarışmacı ikinci turda yaratıcılıklarını gösterecek tabaklar yapıp ana kadroya girebilmek için büyük mücadele verdi. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 9. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 8. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadroya Giren 9. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin yeni bölümünde şefler, ilk tur başlamadan önce yarışmacılarla bir gün önceki oyunları konuştu ve onlara şanslarının azaldığını yineleyip kendilerini bir an evvel toparlayıp başarılı tabaklar yapmalarını istedi. Daha sonra ilk turda yarışmacılardan yapmalarını istedikleri yemeği açıkladılar.

BİRİNCİ TUR!

Şefler yarışmacılardan ilk tur için Kilis Tava yemeğini yapmalarını istedi. Onlara verilen süreyi açıkladılar ve bu süre içinde yarışmacılardan en iyi Kilis Tava yemeği yapmalarını istediler. Verilen süre içinde tüm yarışmacılar var güçleriyle en iyi yemeği yapmak için mücadele verdi.

Verilen sürenin sonunda şefler yarışmacıların yaptığı yemekleri tek tek tadımlarını yaptı ve aralarından en başarılı tabakları yapan yarışmacıları belirlemek üzere aralarında konuştu. Birinci turun en başarılı tabağı yapan 7 yarışmacı belirlendi. Bu yarışmacılar; Şule, Yağız, Rukiye, Vural, Tayfun, Ayşegül ve İbrahim oldu.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda yarışmaya hak kazanan yedi yarışmacı Şule, Yağız, Rukiye, Vural, Tayfun, Ayşegül ve İbrahim, mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler ikinci tur için yarışmacılara Çilek ürünü verdi ve bu üründen onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verdikleri süre içinde yarışmacılar bu ürünü kullanarak en iyi yaratıcı yemeği yapmak için büyük mücadele etti.

BİRİNCİ KİM OLDU?

İkinci turun sonunda şefler en başarılı üç yarışmacıyı belirledi. En başarılı yaratıcı yemeği yapan üç yarışmacı; Yağız, Tayfun, Ayşegül oldu. Ayşegül, bu turun üçüncüsü oldu. Yağız ise, ikinci oldu. Tayfun, turun birincisi olarak MasterChef 2022’nin ana kadrosuna 9. olarak girmeye hak kazandı. Önlüğünü şeflerin elinden giyerek ana kadroya girmenin gururunu yaşadı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 7. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler