Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 7. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 7. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni haftanın ilk bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde ikinci 16 yarışmacı ana kadroya girebilmek için iki turdan oluşan oyunlarda mücadele etti. İlk turu kazanan sekiz yarışmacı ikinci turda yaratıcılık oyununda yer almaya hak kazandı. İkinci turda büyük mücadele veren 8 yarışmacı arasından en başarılı tabağı yapan yarışmacı birinci olarak ana kadronun 7. yarışmacısı oldu. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 7. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin 5 Yedek Yarışmacısı Belli Oldu!

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 7. Yarışmacı Kim Oldu?

masterchef

MasterChef 2022’nin ikinci 16’lık grubu haftanın ilk gününde mutfağa girdi. Öncelikle şefler yarışmacılarla tek tek konuştu ve düşüncelerini aldı. 16 yarışmacı da ana kadroya girmek için mücadele edip o önlüğü almak istediklerini söyledi. Şefler, ilk turun yemeğini açıkladı.

BİRİNCİ TUR!

İlk tur için şefler yarışmacılardan Rizotto yapmalarını istedi. Süre başladı ve 16 yarışmacı en iyi Rizotto’yu yapmak için büyük uğraş verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı ve en başarılı Rizotto yapan 8 yarışmacının ismini açıkladı. İlk turu geçen isimler; Burak, Büşra, Vural, Yağız, Tayfun, Ege, Erkan, Fatmanur oldu.

İKİNCİ TUR!

İlk turu geçen 8 yarışmacı ikinci tur için mutfaktaki yerlerini aldı. İlk turu geçemeyen yarışmacılar ise, bir sonraki gün ana kadroya girmek için yarışmak üzere balkondaki yerlerini aldı. İkinci turda şefler yarışmacılara Ceviz ürünü verdi ve bu üründen en yaratıcı yemekler yapmalarını istedi.

Verilen süre içinde 8 yarışmacı, en iyi yaratıcı yemek yapmak için büyük mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler öncelikle üç yarışmacıyı direk yukarı gönderdi. Bu üç yarışmacı kabul edemeyecekleri hatalar yaptıkları için değerlendirmeye giremedi. Geriye kalan beş yarışmacı arasından en başarılı yaratıcı yemek yapan yarışmacı belirlendi.

KİM BİRİNCİ OLDU?

İkinci turun en başarılı yaratıcı yemek yapan Büşra oldu. Büşra, yaptığı Vegan tabağıyla şeflerin beğenisini topladı ve MasterChef 2022’nin ana kadrosunun 7. yarışmacısı olarak önlüğünü Somer şeften alıp balkondaki yerini aldı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 6. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler